You are here

24 års-regel

Pointsystem: S - SF laver bytte bytte pointmand

Skabsocialistiske Folkeparti & Socialdemokraterne laver en bytte bytte pointmand med regeringen.

/ S og SF fremlægger eget pointsystem (DR Online) (17. november 2010)

S - SFs pointsystem er en mildere udgave af regeringens.

Men dermed udviser S - SF manglende politisk mod & ser mere ud som villige administratorer af den nuværende regerings politik.

Udlændingeaftale 2010 skaber social apartheid

Pressemeddelelse fra Enhedslisten d. 7. november 2010:

Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen er chokeret over indholdet af den nye udlændingeaftale mellem DF og regeringen.

Forslaget betyder reelt, at en stor gruppe almindelige danskere aldrig vil kunne bo i Danmark med deres udenlandske ægtefælle.

Social slagside
At reglerne rammer socialt skævt, gør blot forslaget endnu mere usympatisk.

Vil du så Ophæve starthjælpen, 450 timers reglen, 24 års reglen og ghettoplanen nu, Birthe Rønn ?

Lørdag d. 10. juli undsagde integrationsministeren forslaget om lavere løn til etniske minoriteter/nydanskere/indvandrere:

- Jeg finder det ikke sympatisk at begynde at klassificere dem, der ikke er etnisk danske som en særlig gruppe, man kan aflønne ringere end etniske danskere, forklarer Birthe Rønn Hornbech.

- Regeringens integrationspolitik går i den stik modsatte retning. Regeringens integrationspolitik drejer sig netop om at betragte den enkelte indvandrer som en ressource, der har præcis de sammer pligter og rettigheder som andre og som er med til at skabe vækst i Danmark, fastslår Birthe Rønn Hornbech.

Sider

Subscribe to RSS - 24 års-regel