You are here

Om Denmark Online

Hej og velkommen,

Jeg er din vært på disse sider og hedder Flemming Leer Jakobsen. Jeg sidder i Vejle og blogger.

Selve formålet med siden er dels at give et tværsnit over forskellige emner, så du kan tilgå dem rimeligt hurtigt.

Mission: At fremhæve og fastholde væsentlige emner og nyheder i informationsstrømmen. Fokus er på socialpolitik, aktivering og tendenser i samfundet.

Under stadig opbygning og forbedring. Oprettet 31. juli 2005.

Viden er magt - ordsprog
Viden skal deles ! - motto
Denmark Online

Du kan finde artikler og blogs om forskellige emner.

Det er nok mest om politik og dens afsmittende virkninger på folks hverdag. Ting, som du og flertallet i Danmark sandsynligvis finder kedelige. Men de har indvirkning på alles hverdag i større eller mindre grad. Så de er i bund og grund væsentlige.

Ideen bagved denmarkonline.dk

Selve idéen til denmarkonline.dk fik jeg på et tidspunkt, hvor jeg havde læst noget på en avishjemmeside og lige villle finde det igen dagen efter. Det tog mig omkring en time at lede efter det ! Jeg kan ikke huske, hvad det var. Men jeg fandt det vist via google. Så jeg tænkte, at det kunne jeg gøre bedre.

Selve filosofien bag

Noam Chomsky siger, at henved 80% af nyheder er irrelevante. Og hvor har han ret. Det jeg gør på denmarkonline.dk er, at jeg sidder og fisker i de resterende 20%. Det er af den grund ikke alt, jeg beskæftiger mig med. Ting om Anne Nicole Smith og andre stjerner vil ikke finde vej til denmarkonline.dk Det som kommer på nyhedsbloggen er ting, jeg synes er interessante i tråd med missionen for siden.

Indtil 23. juli 2009 kunne andre blogge på denmarkonline.dk. Læs mere her om ændringen af den politik her

Kontaktinformationer og forum

Hvis du har et link eller noget, som du synes er interessant så brug kontakt formularen eller opret en forumtråd.

Navigér på denmarkonline.dk

For den som ikke kender webloggen, kan du med fordel læse den lille guide til hvordan du effektivt navigerer rundt på denmarkonline.dk i indlægget maskinrummet.

Politisk

Politisk er jeg medlem af Enhedslisten, men udtalelser her på siden står for min egen regning og er ikke nødvendigvis udtryk for Enhedslistens politik. Ved kommunalvalget d. 17. november 2009 var jeg spidskandidat for Enhedslisten i Vejle.

Det er mine egne personlige meninger, som kommer til udtryk i kategorien Cogito, ergo sum.

Andet - copyright

Brug Kontakt siden, hvis du mener at indhold fra RSS-feeds og copyright krænkes. Eller som tidligere nævnt har input eller eventuel kritik af sitet.

Denne side er omfattet af lov om ophavsret, men brug af RSS feed er selvfølgelig tilladt. Omtale af indlæg med kildeangivelse af "Nyhedsbloggen Denmark Online" er selvfølgelig også tilladt.

Indhold fra syndikerede RSS feeds tilhører forfatteren/hjemmesiden og stilles gratis til rådighed. Links til indhold fra 3. parts hjemmesider er uden for mit ansvarsområde.

Email adresser og anonyme indlæg
Indtastede email adresse(r) bliver ikke solgt eller videregivet til andre. Jeg vil prøve at besvare mails, så hurtigt som muligt. Der er frit slag for kommentarer. Anonyme indlæg bliver ikke bragt som hovedregel !

Se også Politik om personlige oplysninger

Hvis du har et link eller et emne, som du mangler så send et forslag. Det samme gælder, hvis du falder over en henvisning som ikke længere virker. På forhånd tak :)

Sitet benytter Drupal.org frigivet under GNU GPL licens.

Layoutet her d. 13. september 2008 er et tilrettet tema: Salamander

Jeg håber, du nyder dit ophold her. Det vil jeg ihvertfald.

Spred Glæde...trods alt :/

logo Broadcasting at broadcast depth lavet af FlemmingLeer

Gammel beskrivelse her