You are here

Birthe Rønn Hornbech

Birthe Rønn Hornbech er tidligere Integrations- og kirkeminister november 2007 til 8. marts 2011. Tidligere retsordfører for Venstre. Vicepolitimester, Rigspolitichefen, 1981.

Asylbureau vinder i Østre Landsret

Kirkeasyls vikarbureau er frikendt for brud på Udlændingeloven.

Dommen afslutter et forløb, der blev indledt i oktober 2009, hvor Københavns politi beslaglagde Asylbureaus formue, hvilket siden førte til en dom ved Københavns byret. Det er den dom, som Østre Landsret nu har underkendt.

EU-domstolen tilsidesætter indskrænkende eu-direktiver

DR P1 Orientering den 24. marts 2011:

EU-domstolens indflydelse har stået højt på den politiske dagsorden, siden domstolen for to uger siden afsagde dom i den såkaldte Zambrano-sag og dermed endnu en gang udvidede den kreds af personer, der skal have opholdstilladelse i Danmark efter EU-retten.

Tidligere integrationsminister, Venstres Birthe Rønn Hornbech udtalte i denne uge, at EU-domstolens afgørelser efterhånden er en trussel mod det danske velfærdssystem.

Hvornår fik Anders Fogh Rasmussen besked om statsløses mistede ret til dansk statsborgerskab ?

Under den stigende udrulning af Palæstinenseres mistede ret til dansk statsborgerskab er der et spørgsmål, som jeg har gået & funderet over.

Nemlig, hvornår fik Anders Fogh Rasmussen besked om den ændrede praksis på statsløses ret til statsborgerskab i FNs konvention om begrænsning af statsløshed fra 1961 & FNs børnekonvention fra 1989 ?

Det er kommet frem at nulstillingen har stået på siden 2004, hvor udlændingeloven blev ændret:

Statsborgerskab - statsløse unge: Birthe Rønn løj i samråd i Folketingets integrationsudvalg om oplysning om ulovlige afslag

Det er i modstrid med sandheden, at integrationsministeren ifølge eget udsagn 'den ene gang efter den anden' skulle have forsøgt at gøre Folketinget opmærksom på de ulovlige afslag på statsborgerskab til statsløse unge.

Sider

Subscribe to RSS - Birthe Rønn Hornbech