You are here

FlemmingLeer

Primary tabs

FlemmingLeer's billede

Lidt information

Lidt information

Skriver flj ved tilføjelser til artikler.

Ting du ikke vidste om FlemmingLeer:

- Min første eget købte musik var Gasolins "Gør det noget (Gas 7)" på kassettebånd, som jeg købte igennem en musik klub.

- Min første LP var Human League "Dare"

- Min første CD var en dobbelt CD med Bobby Womack "Soul Seduction Supreme". Men der skulle en hel del år før jeg hørte den. Jeg vandt den nemlig i en konkurrence. (CD'er var så grimme.)

- kom engang tilbage i 1984 til at slette hele C-drevet, som styrede alle PC'ere på Vejle Handelsskoles netværk. Det var meningen, at jeg skulle slette et Comal-80 program. Men jeg stod i den forkerte side af skærmen og efter at have trykket ja til at 'Are you sure you want to delete all ?' var der sgu ikke nogen fortryd knap. :/

- kom på nettet hjemmefra i oktober 1997 med en windows 95 PC med 256 MB ram (som jeg fik af Thoke :) og et 56 k modem :/

- har været selvstændig med webdesign og PC-support tilbage i 2000 med en-mands firmaet Denmark Online og domænet denmarkonline.dk som base.

- er tidl. FN-soldat, Dancon/Untag, sygepasser, hold 1 & 2, 1989-90.

- har vundet en 4. plads i vægtklassen under 75 kg. ved de uofficielle europamesterskaber i London i 1993 i Tai Chi Chuan moving step pushing-hands.

- har været folketingskandidat for Demokratisk Fornyelse opstillet i Kolding-kredsen ved folketingsvalget i marts 1998. Jeg fik 35 personlige stemmer og jeg stemte ikke på mig selv, men på spidskanditaten for valgforbundet af unionsmodstandere i det tidligere Vejle Amts-storkreds.

- har samlet underskrifter for JuniBevægelsen i efteråret 1992 eller også var det i 1993 i Vejle, så de kunne blive opstillingsberettiget til Europa-Parlamentsvalget på liste J.
| Min Facebook konto Andre sider jeg jævnligt deltager i: K10.dk - fleksjob & førtidspension

Jeg bruger tinyurl.com. Skriver du læserbreve, så overvej det også:

Enter a long URL to make tiny:

 

Min mening om EU:

 

EU_Flag Nej tak !

Broadcasting at broadcast depth ;)

Historie

Blog
Vis seneste blogindlæg
Medlem i
18 år 10 months