You are here

Regionen skal stå for medicinsk cannabis

Læserbrev af Flemming Leer Jakobsen, kandidat til regionsrådet i Region Syddanmark bragt i Vejle Amts Folkeblad lørdag den 4. november 2017:

Endnu engang må vi her tirsdag den 31. oktober 2017 høre om de praktiserende læger, der ikke vil deltage i den nye forsøgsordning om medicinsk cannabis fra 1. januar 2018.

Men hvis ikke de vil, så må Region Syddanmark oprette en eller flere klinikker kun med det formål at udskrive medicinsk cannabis. Samtidigt bør forsøgsordningen udvides til at omfatte epilepsi patienter & PTSD ramte. Der er faktisk dokumentation for effekt på de 2 typer.

Den nye forsøgsordning skal også systematisk indsamle effekten af medicinsk cannabis. Lige nu vil ordningen kun indsamle bivirkninger. Hvilket betyder at de kr. 20 Mio. reelt kan vise sig at være rent ressourcespild. Få ændret forsøgsordningen til noget, der kan bruges til noget ! Region Syddanmark skal fortsat være forrest, hvor der allerede i dag gives medicinsk cannabis til cancer patienter med kvalme efter kemoterapi.

Flemming Leer Jakobsen, Vejle
Kandidat nr. 17 for Enhedslisten i Region Syddanmark til regionsvalget

Enhedslisten går ind for fuld lovliggørelse af medicinsk cannabis.
Enhedslisten går også ind for legalisering af hash for dem over 18 år.

Fundet her:
Regionen skal stå for medicinsk cannabis (Flemmingleerjakobsen.dk)