You are here

integration

Information om integration

Pointsystem: S - SF laver bytte bytte pointmand

Skabsocialistiske Folkeparti & Socialdemokraterne laver en bytte bytte pointmand med regeringen.

/ S og SF fremlægger eget pointsystem (DR Online) (17. november 2010)

S - SFs pointsystem er en mildere udgave af regeringens.

Men dermed udviser S - SF manglende politisk mod & ser mere ud som villige administratorer af den nuværende regerings politik.

Nej tak til Venstres danskhed

Søren Pind opfordrer til at droppe integrationsbegrebet til fordel for »assimilation«, der betegner målet om, at indvandrere ikke blot skal fungere i det danske samfund, men være ‘rigtig danske’.

Politisk ordfører for Venstre Peter Christensen, der beskriver budskabet med den kontante melding;

»Skik følge eller land fly!« Han betoner, at »vi har vores måde at leve på i Danmark, og den skal vi ikke gå på kompromis med.«

Færre indvandrere får offentlig støtte

I dag lever 33 procent af alle indvandrere mellem 18 og 64 år af penge fra det offentlige - mens det for seks år siden var 41 procent. Det er et fald på 20 procent, viser de seneste tal fra Arbejdsmarkedsstyrelsen.

Tallene viser også, at andelen af alle danskere mellem 18 og 64 år, som lever af støtte, holder sig stabilt på 18 til 17 procent.

Flere kvindelige efterkommere af indvandrere fra ikke-vestlige lande end etnisk danske kvinder på landets studier

I skoleåret 2009-2010 var 38 procent af de kvindelige efterkommere mellem 20 og 24 år i gang med en uddannelse mod 37 procent af de etnisk danske kvinder på samme alder.

Det er en stigning på 15 procentpoint siden 2000-2001 mod otte procentpoint for de etnisk danske kvinder. Eksperter tøver ikke med at kalde tallene for skelsættende og en markant succes for integrationsindsatsen i Danmark.

Sider

Subscribe to RSS - integration