You are here

Per Stig Møller

Per Stig Møller, MF Konservativ kulturminister fra februar 2010. Tidl. udenrigsminister november 2001 - februar 2010.

Embedsmænd frikendte på forhånd CIAs hemmelige flyvninger

Konklusionen var skrevet på forhånd, da regeringen i 2008 undersøgte anklagen om, at den amerikanske efterretningstjeneste CIA havde brugt dansk luftrum til ulovlige fangetransporter.

Selv om Danmark endnu ikke havde fået noget svar fra amerikanerne på flyvningerne, så var den såkaldte CIA-arbejdsgruppe således klar til at frifinde dem.

Det viser hidtil hemmeligstemplede papirer fra den tværministerielle arbejdsgruppe, som Ritzau har fået aktindsigt i.

DR tvinges til omgående besparelser på Kr. 80 Mio. i 2010

En række DR-medarbejdere sidder allerede nu løst i kontorstolene på grund af det nye medieforlig.

Det viser et internt notat fra Danmarks Radios ledelse til medarbejderne, som mediet Mediawatch offentliggjorde i går. Allerede til september vil der blive iværksat besparelser for 80 millioner kroner - og frem til 2014 skal der i alt spares 180 millioner. Af det interne notat fremgår det, at besparelserne vil resultere i et »uvist antal fyringer«.

Integrationsministeren hemmeligholdt aftalebrud for Folketinget

»Det er ren bananrepublik når den danske regering indgår en aftale med den irakiske regering den ene dag, for så straks at bryde aftalen dagen efter,« siger Line Barfod fra Enhedslisten.

Enhedslisten havde forud for et åbent samråd onsdag med udenrigsminister Per Stig Møller og integrationsminister Birthe Rønn Hornbech bedt om en kopi af den originale hjemsendelsesaftale mellem Danmark og Irak. En time før samrådet modtog de dokumentet, og til oppositionens overraskelse, viste det sig, at aftalen indeholder fire sider mere, end de hidtil har fået oplyst.

EUs terrorliste - et juridisk galehus

Manipulation og magtmisbrug har erstattet beviser og helt grundlæggende retsgarantier i EUs kamp mod terrorisme.

EU's terrorliste - et juridisk galehus (Information.dk) (6. januar 2009)

Sider

Subscribe to RSS - Per Stig Møller