You are here

terrorlister

EUs, USAs og FNs terrorlister

Sår tvivl om terrorstempling af PKK

Europæisk advokatsammenslutning, EU-domstolen og den norske regering stiller spørgsmålstegn ved PKK's placering på EU's terrorlister.

Vores naboland, Norge - der ikke er medlem af EU - har valgt ikke at terrorstemple ikke at følge EU's terrorliste og terrorstemple PKK.

Tamilske TRO Danmark i Vejle renset for mistanke om støtte til terror indsamling til de tamilske tigre

Bagmandspolitiet har droppet en sigtelse mod den tamilske organisation TRO Danmark, som havde hovedsæde i Vejle. Tilbage i 2008 beslaglagde politiet 45.000 kroner, som TRO havde i banken.

Politiet mente, at organisationen gav penge til den væbnede oprørsbevægelse De Tamilske Tigre, som står på EU's terrorliste. Men nu frafaldes sigtelsen, oplyser statsadvokat Jens Madsen.

Syv sigtet for terror støtte til PKK trods dom fra EU-domstolen om at fjerne PKK fra terrorliste i 2008

Oprørsbevægelsen PKK der opererer i Tyrkiet og det nordlige Irak skal fjernes fra US liste over terrorgrupper fastslår EU-domstolen.

/ EU-domstol fjerner PKK fra terrorliste (Berlingske.dk) (3. april 2008)

Enhedslistens årsmøde sender Kr. 10000,- til Fighters And Lovers sagsomkostninger

– Jeg har svært ved at forstå logikken i, at støtte til et plakatværksted er så forfærdeligt kontroversielt, når udskibning af Stingermissiler åbenbart er helt ok, sagde den nordjyske folketingskandidat Peder Hvelplund i sin støttetale for forslaget.

/ Enhedslisten giver håndsrækning til F+L (Modkraft.dk) (21. maj 2011)

Sider

Subscribe to RSS - terrorlister