You are here

Line Barfod

Line Barfod. MF for Enhedslisten. Uddannet Advokat.

Grundlovssag mod kontanthjælpsreformens gensidige forsørgelsespligt for samlevende på vej

En gruppe af borgere, der igennem blandt andet over Facebook er fundet sammen lægger nu sag an mod kontanthjælpsreformens gensidige forsørgelsespligt for samlevende.

Det skriver Martin Thiemke, som er en af administratorerne af Facebook gruppen / Nej til gensidig forsørgelsespligt - kontanthjælpsmodtagere (Facebook.com) på sin blog den 16. marts 2014:

Danmark behøver ikke afskaffe retsundtagelse

NYT FRA EU-FRONTEN: Ny rapport fra tænketanken Ny Agenda afviser europaminister Nikolai Wammens påstand om, at Danmark kun har én mulighed: afskaffelse af retsundtagelsen.

Om igen, Nicolai Wammen: Danskerne har 3 valg-muligheder, ikke kun en, når det gælder retsforbeholdet, siger ny rapport fra tænketanken NyAgenda.

Svendborg: Vibeke Manniche tilsiddesatte både psykologs & psykiaters advarsel mod arbejdsprøvning

En kvinde fra Svendborg blev sendt i arbejdsprøvning, selvom speciallæger kaldte det direkte skadeligt for hende.

Kvinden blev overfaldet på sit arbejde i 2007 og har siden haft kroniske smerter i sin ene hånd. Samtidig har hun haft store psykiske eftervirkninger efter hændelsen.

I speciallægeerklæringer fra både psykiater og psykolog står der, at det vil udgøre et for stort psykisk pres at bevare en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Stop Hetzen 1. juni 2011: Antv indslag fra Youtube

Mennesker med handicap behandles uanstændigt og har ingen stemme, der gør, at de bliver hørt.

Stormødet i Nyborg den 1. juni 2011 samlede godt 700 mennesker, der vil vise, at nu MÅ det være slut. I valgkampen skal der tænkes strategisk, så også de, der ellers ikke kan blive hørt, har mulighed for at gøre deres demokratiske ret gældende.

Sider

Subscribe to RSS - Line Barfod