You are here

invalidepension

S-SF vil stoppe den automatiske satsregulering af overførselsindkomster

Hvis S-SF kommer til, vil de undlade at regulere overførselsindkomsterne i takt med resten af Danmarks stigende lønninger, og det vil føre til øget ulighed, vurderer socialrådgivere. V og DF anklager oppositionen for hykleri.

Du betaler for Danske Banks kapitalindskud fra staten med mindre dagpenge og børnepenge (genopretningsplan 2010)

Psyken sender flere på pension

Psykiske lidelser sender flere og flere danskere på førtids- og invalidepension. Sidste år steg tallet for førtidspension på grund af psykiske lidelser til 44 procent. Stress, udbrændthed og depression sender en stærkt voksende andel danskere ud af arbejdsmarkedet på førtidspension og invalidepension.

I 2001 blev godt 32 procent af alle offentlige førtidspensioner tilkendt på grund af psykiske lidelser. Den andel var sidste år var steget til godt 44 procent.

sociale rettigheder: Myndighederne skal give konkrete årsager

Om sagsbehandlingsreglerne for kontakt med de kommunale sagsbehandlere / socialrådgivere som kontanthjælpsmodtagere og andre har. F.eks. pensionister, førtidspensionister, fleksjobbere oa. Konkret er det rettigheder, som gælder som det siges, når det drejer sig om afgørelser fra de kommunen i økonomiske spørgsmål for den enkelte.

Man kan også kalde dem for rettigheder for kontanthjælps- og bistandsmodtagere eller kontanthjælpsrettigheder.

Sider

Subscribe to RSS - invalidepension