You are here

Erhverv

Trods forsikring ved folkeafstemning tillader EU patentkontor patent på liv. Forædlet tomat er nu patenteret

Noah.dk skrev den 25. august 2015:

"Da danskerne sidste år stemte JA til Den Europæiske Patentdomstol, stemte vi ja til, at alle patenter, der udstedes af Det Europæiske Patentkontor (EPO), bliver gældende i Danmark. Nye afsløringer viser, at EPO trodser den gældende lovgivning og udsteder patenter på liv. Det kan få fatale konsekvenser for vores fremtidige adgang til fødevarer.

Facebook lukkede FB Purity fanpage med 178.561 fans den 2. november 2014 for 3. gang

Den 2. november 2014 lukkede Facebook uden varsel for FB Puritys fan siden med 178.561 fans.

Det er 3. gang, at Facebook lukker for FB Puritys fanside.

Det viser med al tydelighed, at Facebook er en kommerciel privat virksomheds hjemmeside. Al kommunikation på facebook foregår på facebooks præmisser & under deres kontrol.


FB Purity den 2. november 2014 kommentar om facebook censur

Lastbiler med magnet manipulation er kørende bomber i trafikken

En reportage fra 1. juli 2014 fra RTL EXTRA viste, at køre hviletids problemer i forbindelse med magnetmanipulation af den elektroniske fartskriver er langt det mindste problem.

En video optaget af det estiske politi, viste at magneter påsat de elektroniske fartskrivere også påvirker sikkerhedssystemerne i lastbilerne. Rat & bremser bliver esktremt påvirkede. Rat kan endda helt fejle & det kan få katastrofale virkninger i tæt trafik som f.eks. ved pludselig opstået kø.

Produktivitetskommissionen gætter på effekten af privat udbud

Det vi blot argumenterer for det er som gennemsnit for landet som helhed. Der er det så lille en andel af opgaverne på det her område der bliver udsat for konkurrence idag, at der være et potentiale de fleste steder for at få mere ud af det.

Peter Birch Sørensen

Formand for Produktivkommissionen

DR P1 Orientering den 17. februar 2014

Sider

Subscribe to RSS - Erhverv