You are here

Udlændingeaftale d. 22/9-08

Udlændingeaftale indgået d. 22/9-08 imellem DF og Fogh regeringen

EU-modstandere: EU har for meget magt

EU-Kommissionens afvisning af den danske udlændingeaftale er et tegn på, at EU har for meget magt. Det mener Folkebevægelsen mod EU, som vil sikre, at debatten om EU's magt spiller en central rolle ved valget til EU-Parlamentet næste sommer.

EU-modstandere: EU har for meget magt (JP.dk) (8. december 2008)

Det var så EU-modstandernes kvote af omtale for hele næste år i JP... :/ Lad os se om jeg ikke får ret.

Anders Fogh Rasmussen og Pia Kjærsgaard lavede udlændingeaftalen af 22. september 2008

Igår kunne DR P1 Debat komme med den afsløring, at Anders Fogh Rasmussen (V) og Pia Kjærsgaard (DF) spillede en ganske stor rolle i udformningen af udlændingeaftalen af 22. september 2008. De lavede forarbejdet og overlod så selve præsentationen over for pressen til Birthe Rønn Hornbech (V), Kristian Thulesen Dahl (DF) og Peter Skaarup (DF) d. 22. september 2008.

Udlændinge-aftale skaber fattigdom

Socialrådgivere frygter flere fattige

DR P1 Formiddag idag:

"Jeg savner en politisk debat om, hvorvidt den her regel virker efter hensigten, eller om vi i virkeligheden ekskluderer en særlig gruppe af yderst sårbare fra at deltage i det danske samfundsliv." Det siger formanden for Dansk Socialrådgiverforening Bettina Post, der er skeptisk overfor de nye stramninger i kontanthjælpen.

Stramningen kommer, efter regeringen og Dansk Folkeparti har genforhandlet udlændingepolitikken, og rammer ægtepar på kontanthjælp. Fremover skal begge ægtefæller arbejde mindst 450 timer i løbet af to år for at bevare kontanthjælpen i forhold til den tidligere 300-timersregel.

Sider

Subscribe to RSS - Udlændingeaftale d. 22/9-08