You are here

Henriette Kjær

Henriette Kjær. Politisk ordfører. fhv. Familie- og forbrugsminister fra 2004 - 2005, Tidl. Socialminister 2001 - 2004. MF for det Konservative Folkeparti. Valgt i Århus.

Personer på fattigdomsydelser har undladt at gå til tandlæge, købe medicin, betale husleje og få mad 3 gange om dagen

Økonomisk fattigdom er ofte en del af det at være udsat. Medlemmerne i Rådet for Socialt Udsatte viderebringer med årsrapporten den stærke kritik af de laveste kontanthjælpsydelser som starthjælp, kontanthjælpsloftet og 300-timers reglen, som medlemmerne hele tiden hører fra baglandet af folk, der arbejder tæt sammen med de socialt udsatte mennesker.

Det er dybt skadeligt for mennesker at have så lav en indkomst, at de ikke kan betale de mest nødvendige ting i tilværelsen som f.eks. lægeordineret medicin, husleje, tandlægebesøg og 3 måltider om dagen eller helt almindelige ting som fødselsdagsgaver eller invitere gæster en gang i mellem.

Udlændinge-aftale skaber fattigdom

Konservative i åbent opgør med DF

Efter at Kristian Thulesen Dahl betegnede sit parti som »antimuslimsk«, mener unge konservative nu, at samarbejdet med regeringens støtteparti bør droppes.

Konservative i åbent opgør med DF (Berlingske.dk) (15. maj 2008)

Meen det kommer der nok desværre ikke noget ud af. Magten betyder meget mere for Bendt Bendtsen og co end reel anstændighed.

Regeringen presser grønlændere i asylsag

Asylansøger-sagen fortsætter. Regeringen og Dansk Folkeparti forsøger nu at presse de to grønlandske folketingsmedlemmer til at undlade at stemme i sagen og dermed skabe et flertal mod regeringen.

Læs mere på:

Regeringen presser grønlændere (DR Online) (21. januar 2008)

Regeringen er kommet i mindretal i asylspørgsmålet efter at have ført blokpolitik med DF.

Læs mere på:

Sider

Subscribe to RSS - Henriette Kjær