You are here

Benny Engelbrecht

Benny Engelbrecht, MF for Socialdemokraterne, valgt i Sønderborg første gang i november 2007.

Vælgerbedrag: Blå bloks forslag om begrænsning af dagpenge & andre velfærdsydelser er allerede et EU forslag

DR P1 Orientering den 12. juni 2015:

"Det skal være sværere for tyskere, bulgarere og spaniere at få for eksempel dagpenge, kontanthjælp og børnepenge her i landet. Det mener de fire blå partier Venstre, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, der desuden bakker op om briternes forsøg på at forhandle en ny aftale på plads med EU. En melding, der blev godt modtaget i London. For premierminister David Cameron har lige fået den kolde skulder fra en række andre EU lande.

Herhjemme blev blå bloks fælles EU udspil modtaget med beklagelser om "et knæfald for Dansk Folkeparti". Men også med en vis undren.

For de forandringer, blå blok vil arbejde for når det gælder udbetaling af velfærdsydelser til EU borgere, er allerede på vej gennem EU systemet. Det kan vores første gæst i dag fortælle mere om."

Medvirkende: Jon Kvist, professor i europæisk offentlig politik og velfærd på Roskilde Universitet.

Hør indslaget her (åbner i nyt vindue)

S kræver advarsel på hårfarve

- Vi foreslår, at der laves en mærkningsordning der helt klart slår fast, at børn, unge og gravide ikke skal bruge hårfarve, siger Socialdemokraternes forbrugerordfører, Benny Engelbrecht, som fremsætter forslaget i Folketinget i dag.

- Vi foreslår, at der laves en mærkningsordning der helt klart slår fast, at børn, unge og gravide ikke skal bruge hårfarve, siger Socialdemokraternes forbrugerordfører, Benny Engelbrecht, som fremsætter forslaget i Folketinget i dag.

Regeringen nægter at følge Folketingsflertal i forbud mod bisphenol-A i sutteflasker

Regeringen vil ikke indføre et forbud mod det hormonforstyrrende stof bisphenol-A i sutteflasker til børn, selvom et flertal i Folketinget kræver det. Det strider mod Danmarks EU-retslige forpligtelser, siger fødevareministeren, som bakkes op af EU-ekspert. Men både Dansk Folkeparti og oppositionen vil nu tvinge ministeren til at rette ind.

Enhedslistens fødevareordfører Per Clausen, der stod bag lovforslaget, er enig:

Sterling konkurs: Strandede rejsende må selv skaffe penge

Sterlingkunder, der har købt deres flybillet på nettet, kan hverken hente hjælp hos rejsegarantifonden, forsikringsselskaberne eller de danske ambassader til at købe en gyldig billet hjem.

Strandede rejsende må selv skaffe penge (DR Online)

Sider

Subscribe to RSS - Benny Engelbrecht