You are here

Per Clausen

Per Clausen. MF, for Enhedslisten, EU ordfører. Valgt i Nordjylland.

Vækstpakken 2013 øger vandregningen med 35 - 40 procent

Fungerende miljøminister Pia Olsen Dyhr fortæller i et svar til Enhedslistens Per Clausen, at vandregningen for husholdningerne kommer til at stige med 35 - 40 procent efter lempelse af vandafgiften til erhvervslivet i vækstplanen 2013.

Morten Bødskov sender ikke ny offentlighedslov i høring

Justitsministeriet bekræfter her til eftermiddag, at forslaget til ny offentlighedslov ikke vil blive sendt i høring, når forslaget om få uger bliver fremlagt. Pia Adelsteen, DF: »Det forarger mig totalt.« Mogens Blicher Bjerregård kalder det uhørt og dybt kritisabelt.

Justitsministeriet bekræfter her til eftermiddag over for journalisten.dk, at det nye forslag til offentlighedslov ikke vil blive sendt i høring, når det om kort tid fremlægges for Folketinget.

Enhedslisten vil ikke lukke medier

Berlingske Tidende fordrejer udtalelser & citerer selektiv i en udtalelse af medlem af Enhedslistens Hovedbestyrelse:

Katrine Toft Mikkelsen siger til Berlingske søndag 15. juli 2012:

"- Vi så, at USA plantede løgnehistorier i Chile. Selv om alting stritter på mig, når jeg siger sådan, kan vi være nødt til at lukke udvalgte medier. Bagefter understreger hun, at det kun vil ske i 'undtagelsestilfælde', for til slut at konkludere modsat:

- Nej, det bør ikke blive muligt at lukke medier. Vi må håbe, at danske medier har tilstrækkelig integritet."

Debat om handicappede torsdag den 29. marts 2012 i Folketinget

Enhedslisten Vejle skriver idag:

Handicapordfører Stine Brix fra Enhedslisten var sammen med Per Clausen, Johanne Schmidt-Nielsen, Pernille Skipper & Finn Sørensen initiativtager til en forespørgelsesdebat i Folketinget den 29. marts 2012 om personer med handicap.

Sider

Subscribe to RSS - Per Clausen