You are here

Liberal Alliance (Ny Alliance)

Liberal Alliance (Ny Alliance)

Højere fartgrænse på landeveje giver flere trafikdræbte

Fra Venstres forslag til Folketingsbeslutning den 27. marts 2015:

"Forslaget indebærer ændringer af færdselsloven, så hastighedsgrænserne for lastbiler, campingvogne, trailere, traktorer og elcykler tilpasses på visse vejtyper, med det formål at sikre et bedre flow i trafikken, hvilket skal bidrage til at styrke trafiksikkerheden og mobiliteten.

Vælgerbedrag: Blå bloks forslag om begrænsning af dagpenge & andre velfærdsydelser er allerede et EU forslag

DR P1 Orientering den 12. juni 2015:

"Det skal være sværere for tyskere, bulgarere og spaniere at få for eksempel dagpenge, kontanthjælp og børnepenge her i landet. Det mener de fire blå partier Venstre, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, der desuden bakker op om briternes forsøg på at forhandle en ny aftale på plads med EU. En melding, der blev godt modtaget i London. For premierminister David Cameron har lige fået den kolde skulder fra en række andre EU lande.

Herhjemme blev blå bloks fælles EU udspil modtaget med beklagelser om "et knæfald for Dansk Folkeparti". Men også med en vis undren.

For de forandringer, blå blok vil arbejde for når det gælder udbetaling af velfærdsydelser til EU borgere, er allerede på vej gennem EU systemet. Det kan vores første gæst i dag fortælle mere om."

Medvirkende: Jon Kvist, professor i europæisk offentlig politik og velfærd på Roskilde Universitet.

Hør indslaget her (åbner i nyt vindue)

Satspuljen: Regeringens overlevelse afgøres af Liberal Alliance & Dansk Folkeparti i finansloven 2013

Efter det overraskende forløb omkring skattereformen, som skal vedtages inden den 15. september 2012 hersker der nu tvivl om dens holdbarhed efter 2012.

Skattereformen er nemlig ikke bindende for forligspartierne & alle partier i Folketinget kan være med til at ændre i indholdet. Det betyder, at ingen af partierne bag skattereformen 2012 har vetoret over for ændring.

DF starter kampen om satspuljen efter førtidspensions- & fleksjobreformen

Der skal de næste 4 år hvert år tages 435 mio. kr. fra satspuljen til at finansiere opstart af ressourceforløb & rehabiliteringsteam i kommunerne. I 2030 er beløbet på Kr. 365 Mio. Satspuljen var i 2012 på Kr. 833 Mio.

Se tal her:
/ 2 Mia. over finansloven ?: Psykiatrien mangler 2400 hænder (Denmarkonline.dk) (8. juni 2012)

Jyllands-Posten skrev igår:

Sider

Subscribe to RSS - Liberal Alliance (Ny Alliance)