You are here

luder

København: Reden videregav forkerte tal for gadeprostitution

Alarmerende meldinger om en fordobling af antallet af gadeprostituerede i København viste sig at bero på en forkert optællingsmetode.

Redens tal giver ikke et nøjagtigt billede af virkeligheden, fordi de er akkumulerede fra år til år.

I starten af 2009 måtte Reden København printe alle deres døgnrapporter ud og derefter gennemgå dem manuelt med henblik på at skaffe et tal for hvor mange forskellige kvinder, Reden havde kontakt til i 2008. Umiddelbart viste det sig, at der var talt 400 kvinder for meget med.

Købesex: Forbud mod ubeskyttet kondomfri sex, medieludere, kunstige bryster, utroskab og pornografi

I weekenden vedtog socialakrobaterne at arbejde for et forbud mod købesex i Danmark. Det er ganske interessant at se, at et af de få områder som vi selv kan bestemme over i Danmark for EU fører til forbud.

Denmarkonline.dk vil her give flere bud på forbud, som de nypuritanske middelklasse kvinder fremover også må arbejde for at få indført. Især for at få beskyttet kvinder imod uhensigtmæssige virkninger af deres egne uovervejede handlinger.:

Gadeprostitutionen eksploderer i Sverige efter 10 års købesex forbud

 Seksualpolitisk forum skrev d. 21. august 2009:

 Ti års forbud mod sexkøb i Sverige har spillet fallit. Der er ingen tegn på fald i hverken prostitution eller trafficking. Tværtimod. De prostituerede er der stadig, antallet er fordoblet det sidste år, og de har tilmed fået det væsentligt dårligere.

Sider

Subscribe to RSS - luder