You are here

Henrik Sass Larsen

Henrik Sass Larsen, MF, politisk ordfører for Socialdemokraterne

Socialdemokraterne & Venstre signalerer øget uafhængig kontrol med PET

Tirsdag den 26. juni 2012 kom der nye signaler fra Socialdemokraterne & Venstre om at der skulle indføres en uafhængig kontrolfunktion af PET. En kontrolfunktion der skulle have adgang til "alle sagsakter" mod tavshedspligt.

Det fortalte blandt andet den Socialdemokratiske retsordfører Nick Hækkerup til TV2 Nyhederne tirsdag den 26. juni 2012 i 22 Nyhederne. Martin Geertsen fra Venstre kom med lignende udtalelser.

Fremrykket skat på kapitalpensioner bliver på op mod 45 mia. kr. i 2013

Statens indtægter fra den fremrykkede skat af kapitalpensioner skønnes næste år at blive på op mod 45 mia. kr. Det er 40 mia. kr. mere end det, regeringen har beregnet i sin skattereform.

Der findes ingen tal for, hvor mange penge danskerne har stående i kapitalpensioner, men pensionsselskaberne er enige om, at formuen udgør omkring 475 mia. kr.

Sparer man op på en kapitalpension, kan man vælge at lade sin opsparing beskatte i 2013, i stedet for at vente til man skal bruge pengene som pensionist.

JP hjalp Naser Khader i burka-sag

Jyllands-Postens ledelse gik direkte imod sine egne journalisters vilje og reddede Naser Khader fra en politisk brøler på hans første dag som integrationsordfører. Det afsløres i det nye nummer af Journalisten, som udkommer onsdag. »En skandale,« mener politisk ordfører Henrik Sass Larsen (S).

Naser Khader begik en brøler på sin første dag som konservativ integrationsordfører.

Da han mødtes med to JP-journalister og fortalte om sit nye burka-udspil, gik han længere end det hidtil har været fremme i offentligheden.

Sider

Subscribe to RSS - Henrik Sass Larsen