You are here

samfundsdebat

København: Konference om flygtninge & Menneskerettigheder 4. september 2015

I samarbejde med Demos og DRC afholder Retspolitisk Forening en konference om flygtningepolitik og menneskerettigheder fredag den 4. september 2015.

Bemærk, at tilmelding er nødvendig.

Der er oplæg asyl- og integrationspolitikken af Trine Pertou Mach, SF & Pernille Skipper, Enhedslisten.

Det Danmark du kender: Konkurrencestaten er her allerede

DR P1 Orientering den 9. januar 2015:

”Det Danmark du kender".

Socialdemokraternes nye slogan lægger op til det kommende valg, men hvis man tror, at det Danmark, man kender, er synonym med den traditionelle velfærdsstat, kan man godt tro om igen, siger professor Lars Bo Kaspersen fra Institut fra Statskundskab ved Københavns Universitet.

Konkurrencestaten er allerede en realitet.

Indslag af: Bjarke Hartmeyer Christiansen.

Lækket dokument: Læs EU-kommissionens strategi for TTIP debat om frihandelsaftale med USA

Indtil videre er det lykkedes at "holde styr på mainstream-mediernes fortællinger om forhandlingerne”, skriver EU-Kommissionen i et hemmeligt dokument lækket til NOTAT.

Indtil videre er det lykkedes at "holde styr på mainstream-mediernes fortællinger om forhandlingerne”, skriver EU-Kommissionen i et hemmeligt dokument lækket til NOTAT.

Læs mere her:

Ministerier censurerer kritik fra høringssvar ud af høringssvar fra Statsforvaltningerne

DR P1 Orientering idag:

Selvom der f.eks. står "Statsforvaltningerne" på brevpapiret, og selvom underskriften forneden er ægte nok, så må hverken Folketinget, borgere eller journalister lade sig narre til at tro, at det som man kan læse sort på hvidt i en sådan statslig myndigheds høringssvar, nødvendigvis også er det, som myndighedens medarbejdere og ledelse rent faktisk mener om regeringens politik.

Sider

Subscribe to RSS - samfundsdebat