You are here

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt. Statsminister siden 15. september 2011.
Partiformand, Socialdemokraterne, MF´er. Tidl. MEP.

Flertal for dagpengeændring, hvis Socialdemokraterne stemmer for

"Johanne Schmidt-Nielsen sagde ellers i august, at "det er simpelthen ikke korrekt", når Socialdemokraterne siger, at der ikke er et parlamentarisk flertal for at ændre dagpengesystemet.

Et par uger senere lød det, at Enhedslisten kan "tydeligt illustrere, at der er et flertal for dagpengeforbedringer, hvis blot Socialdemokraterne vil være med".

Helle Thorning-Schmidts afmontering af velfærdssamfundet ved reformamok

Under udarbejdelse

Med Helle Thorning-Schmidt som statsminister efter valget den 15. september 2011 blev det startskuddet for reformamok, men den økonomiske politik blev ikke ændret:

"Udgangspunktet for regeringen er VK - regeringens økonomiske politik i bredeste forstand, herunder genopretningsaftalen og forårets aftaler herunder tilbagetrækningsreformen.",

Grundlovssag mod kontanthjælpsreformens gensidige forsørgelsespligt for samlevende på vej

En gruppe af borgere, der igennem blandt andet over Facebook er fundet sammen lægger nu sag an mod kontanthjælpsreformens gensidige forsørgelsespligt for samlevende.

Det skriver Martin Thiemke, som er en af administratorerne af Facebook gruppen / Nej til gensidig forsørgelsespligt - kontanthjælpsmodtagere (Facebook.com) på sin blog den 16. marts 2014:

Sider

Subscribe to RSS - Helle Thorning-Schmidt