You are here

overvågning

Indlæg om overvågning.

IMSI-catcher: Mobiltelefoner muligvis masseaflyttet uden lovgrundlag

DR P1 Orientering den 26. januar 2015:

"Rigspolitiet og Justitsministeriet vil hverken be- eller afkræfte, om Politiets Efterretningstjeneste ved hjælp af falske sendemaster i al hemmelighed masseovervåger borgere, der befinder sig på bestemte steder.

Jyllandsposten kunne i weekenden fortælle, at bl.a. et fortroligt notat og et møde i Justitsministeriet peger på, at en sådan overvågning muligvis finder sted.

PLO: Ulovligt indsamlet persondata (og bevismateriale) skal slettes

DR P1 Orientering den 19. december 2014:

De ulovligt indsamlede oplysninger om patienternes sygdomme, seksuelle- og sociale problemer, der findes i den landsdækkende DAMD-database, bør ikke overdrages til Rigsarkivet - sådan som det indtil nu har været meningen. De personfølsomme data skal i stedet slettes for tid og evighed.

Medvirkende: Poul Olsen, chefkonsulent hos Rigsarkivet.

Af: Jesper Tynell.

Region Syddanmark truer med at slette bevismaterialet i DAMD-databasen den 4. december 2014

Ganske uhørt, så truer Region Syddanmark med at obstruere den politianmeldelse som 2 læger har indgivet imod dem.

Region Syddanmark vil den 4. december 2014 ganske enkelt skaffe sig af med beviset for den ulovlige registrering & de facto hacking af samtlige besøg hos de praktiserende læger.

De har overtrådt tavshedspligten i Sundhedsloven & registreret personlige oplysninger i strid med Persondataloven. Samt delt dem dem Sundhed.dk i P-journalen.

Privatliv: Facebook begynder at stille oplysninger om de hjemmesider, du besøger til rådighed for annoncører

Forbes.com kunne den 13. juni 2014 fortælle, at Facebook i USA nu begynder indsamle data om de hjemmesider folk besøger i USA. Adgangen til indsmaling er i form af like knap på siden, en fan side box eller facebook kommentar felt, facebook login eller facebook app. Dermed kan facebook sammensætte en mere specifik profil af dig & dine interesser.

Sider

Subscribe to RSS - overvågning