You are here

Holland

Bedrocan: Svenske toldmyndigheder udleverer beslaglagt medicinsk cannabis til 3 nordmænd

Euvalget.dk skriver idag:

I en banebrydende afgørelse udlevverer de svenske toldmyndigheder beslaglagt medicinsk cannabis af typen Bedrocan til 3 nordmænd. De blev oprindeligt stoppet efter de var kommet over Øresundsbroen.

De havde dog fået en naturmediciner til at udskrive recepten på medicinsk cannabis i Holland, hvorefter de kørte afsted med 330 gram Bedrocan til en gadeværdi i Norge på Nkr. 50.000,-

De 3 er en del af en kriminel bande fra Oslo.

Danskere kan lovligt hente cannabis til Danmark med recept fra hollandsk læge

I et svar den 21. december 2012 til Enhedslistens Stine Brix fra Sundhedsminister Astrid Krag er det nu klarlagt, at der igennem en recept fra en hollandsk læge lovligt kan hentes medicinsk cannabis hjem til Danmark:

Folketingets Sundheds- og Forebyggelsesudvalg har den 11. december 2012 stillet følgende spørgsmål nr. 188 (Alm. del) til ministeren for sundhed og forebyggelse, som hermed besvares. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Stine Brix (EL).

Du må ikke vide om ACTA krænker loven

ACTA-arbejdet i EU foregår stadig bag lukkede døre.

Europaparlamentet har undersøgt, om den omdiskuterede traktat ACTA strider mod europæisk lovgivning, men svaret er hemmeligt.

Dermed fortsætter der med at være meget hemmelighedskræmmeri omkring den handelstraktat, der blandt andet skal være med til at bekæmpe international piratkopiering.

Halvdelen i beskæftigelse kan sagtens finansiere velfærdsstaten

Analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd offentliggjort idag viser, at Danmark ligger nummer 5 i andelen i beskæftigelse i hele Europa:

Internationale sammenligninger viser, at når man ser på andelen af befolkningen, der er i beskæftigelse, så er Danmark placeret i toppen. Derimod ser det værre ud, når man kigger på årlige arbejdstimer per beskæftigede i Danmark. Her ligger vi langt nede af listen.

Under sloganet ”Dyr efterløn eller varig velfærd” fra Venstres kampagne om at afskaffe efterlønnen, fremgår det, at det i dag kun er halvdelen af alle danskere, der er i arbejde.

Sammenligner man andelen af personer på arbejdsmarkedet i Danmark med andre lande, viser det sig imidlertid, at Danmark faktisk ligger helt i top med hensyn til den andel af befolkningen, der er i beskæftigelse.

Sider

Subscribe to RSS - Holland