You are here

udvisning

Udvisning af transkønnet Fernanda Milan til Guatamala udskudt

Pressemeddelelse:

Støttegruppe for afvist asylansøger: Tvetydige signaler fra myndighederne

T-Refugee Project, som støtter Fernanda Milán og andre transkønnede asylansøgere, retter nu en skarp kritik mod de danske myndigheder. Ved at udskyde udvisningen af Fernanda, erkender myndighederne ifølge støttegruppen, at Fernandas liv er i fare, hvis hun sendes tilbage.

Transseksuelle Fernanda udvises af Danmark den 17. september 2012 til tortur & døden

Transseksualitet er ikke nok til at få sin asylansøgning godkendt i Danmark. Derfor udvises Fernanda Milan til hendes hjemland Guatemala, hvor hun står til at blive tortureret og myrdet.

Når den transseksuelle flygtning kommer tilbage til sit hjemland Guatemala, er der stor risiko for, at hun bliver myrdet. Det viser adskillige rapporter om de transsekuelles vilkår i det mellemamerikanske land. I Guatemala er det nemlig en forbrydelse at være transseksuel.

Landsret underkender udvisning af tuneseren Slim Chafra

Integrationsministeriet og PET får en begmand af de store i den såkaldte tunesersag. Udvisning var ulovlig.

Integrationsministeriets udvisning af tuneseren Slim Chafra er blevet underkendt af Østre Landsret.

De beviser, som Politiets Efterretningstjeneste har haft i sagen mod tuneseren, er ikke tilstrækkelige til, at han kunne udvises efter udlændingelovens bestemmelser om administrativ udvisning.

Østre Landsret stadfæster udvisning af Irakisk-turkmenske Amer Saaed

Selv om bomberne blev bragt til sprængning tusinder af kilometer fra dansk jord, var det terrorhandlinger, som også angik Danmark.

Det har Østre Landsret torsdag fastslået i sagen om en irakisk-turkmensk mand, som Politiets Efterretningstjeneste har beskyldt for at sende op mod 30 selvmordsbombere til Irak.

Dommerne godkender Integrationsministeriets afgørelse om at udvise Amer Saeed, fordi han var til fare for statens sikkerhed.

Sider

Subscribe to RSS - udvisning