You are here

FN

De Forenede Nationer, FN/UN

250.000 flygtninge i Jordan har ikke modtaget fødevarehjælp siden 1. september 2015

En overset nyhed midt i disse dage har været, at der siden 1. september 2015 ikke er blevet uddelt fødevarehjælp til 250.000 flygtninge i Jordan.

Det skyldes, at mange donorlande ikke har fulgt deres løfte om at donere penge til WFP - World Food Programme (FN´s fødevareprogram).

"Fra i dag stopper FN's fødevareprogram World Food Programme fødevarehjælpen til over 200.000 syriske flygtninge i nabolande som Jordan og Libanon.

FN: Israels angreb på skoler er ikke tilfældige

FN's menneskerettighedschef mener, at Israel bevidst trodser international ret i offensiven mod Gaza.

FN's menneskerettighedschef, Navi Pillay, kritiserer i kraftige vendinger Israels angreb på civile hjem, skoler, hospitaler og FN-faciliteter i Gazastriben.

- Intet af dette forekommer mig at være tilfældigt. Der synes at være en bevidst modstand mod de forpligtelser, international folkeret pålægger Israel, siger hun ifølge AFP.

Ali Aarrass udleveret fra Spanien til 12 dages tortur i Marokko

Tortur er forkert !

Skriv under på Amnesty International Danmark kampagne for Ali Aarrass på deres hjemmeside.

I år det 30 år siden, at FNs torturkonvention blev vedtaget.

I 2011 var der der ifølge en Epinion undersøgelse lavet for RCT (Rehabiliteringscenter for Tortur), der viste at 25 procent herhjemme gik ind for tortur i enkelte tilfælde !

Udvisning af transkønnet Fernanda Milan til Guatamala udskudt

Pressemeddelelse:

Støttegruppe for afvist asylansøger: Tvetydige signaler fra myndighederne

T-Refugee Project, som støtter Fernanda Milán og andre transkønnede asylansøgere, retter nu en skarp kritik mod de danske myndigheder. Ved at udskyde udvisningen af Fernanda, erkender myndighederne ifølge støttegruppen, at Fernandas liv er i fare, hvis hun sendes tilbage.

Sider

Subscribe to RSS - FN