You are here

Finn Sørensen

Finn Sørensen er medlem af Folketinget for Enhedslisten valgt den 15. september 2012.

59 kommuner har måske lavet sagsbehandlingsfejl om Gensidig forsørgelsespligt

I et indlæg igår aftes skriver medlem af byrådet for Enhedslisten Ulf Baldrian Kudsk Harbo i Norddjurs kommune, at der i følgende kommuner kan være sagsbehandlingsfejl i forbindelse med kontanthjælpsreformens regel om gensidig forsørgelsespligt for samlevere:

Arbejdsmarkedsydelse kan også være berettiget til særlig støtte til høje boligudgifter

SIND Vejle skrev den 29. oktober 2014:

"I et svar fra tidligere beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (A) til Enhedslistens Finn Sørensen (Ø) den 30. juli 2014 bekræfter hun, at folk på den midlertidige arbejdsmarkedsydelse også kan være berettiget til særlig støtte til høje boligudgifter i Aktivlovens §34.

Usikkerhed om takst nedsættelser for kommunerne til tvungen betaling for ophold på friplejehjem

DR P1 Oritentering den 8. september 2014:

Det fremgår af et notat om evaluering af lov om friplejeboliger, som Folketinget netop har modtaget. Til gengæld er det mere tvivlsomt, om regeringen imødekommer kommunernes ønsker om at gøre det billigere.

Medvirkende: Ole Helby Petersen, lektor ved Roskilde Universitet og forsker i konkurrenceudsættelse af offentlige serviceydelser:

Af: Jesper Tynell

Enhedslisten tvang lovændring om stop for at modregne efterbetaling i kontanthjælp & uddannelsesydelse igennem

Allerede tilbage i august 2013 lovede beskæfigelsesminister Mette Frederiksen i et svar til Enhedslistens Finn Sørensen (MF) at få sine embedsmænd til at kigge på det.

"Jeg har bedt mine embedsmænd om at undersøge problemstillingen, så området bliver fuldt belyst, herunder de økonomiske konsekvenser."

Sider

Subscribe to RSS - Finn Sørensen