You are here

Viborg

59 kommuner har måske lavet sagsbehandlingsfejl om Gensidig forsørgelsespligt

I et indlæg igår aftes skriver medlem af byrådet for Enhedslisten Ulf Baldrian Kudsk Harbo i Norddjurs kommune, at der i følgende kommuner kan være sagsbehandlingsfejl i forbindelse med kontanthjælpsreformens regel om gensidig forsørgelsespligt for samlevere:

Vejle kommune har sparet 9,3% fra 2009 til 2012 på serviceudgifterne

Fra 2009 til budgetåret 2012 (inkl.) har Vejle byråd sparet 9,3% i udgifterne til service.

Det er blandt gået ud over folkeskolerne, handicapområdet & socialpsykiatrien.

Det specielle i Vejle byråd er, at alle partier er blevet lokket med ind i alle budgetforlig siden kommunalvalget i 2009. Alle partier i Vejle byråd har dermed et medansvar for nedskæringerne på alle områder.

Korshæren vandrer imod fattigdom

Der sker også andre ting i Danmark end det hemmelige eu valg på søndag. Kirkens Korshær vandrer imod den stigende fattigdom i Danmark fra Viborg til Odense:

Billede af Kirkens korshær vandrerFra den 24. maj 2009 og tre uger frem er Kirkens Korshær på de danske landeveje under titlen "Kirkens Korshær vandrer".

Ruten går fra Viborg til Odense.

Formålet er at udtrykke solidaritet med de mennesker, hvis liv er en lang og opslidende vandring med misbrug, hjemløshed, psykiske lidelser og andre alvorlige hindringer på vejen.

Viborg - Odense: Marcher for de fattige (Hele Korshæren vandrer)

I protest mod den stadig stigende fattigdom i det danske samfund marcherer Kirkens Korshær gennem Danmark fra søndag d. 24. maj 2009 og tre uger frem.

Flere fattige og fattige, der bliver fattigere i det danske samfund, falder i unåde hos Kirkens Korshær.

Subscribe to RSS - Viborg