You are here

Kristian Jensen

Kristian Jensen. MF. Gruppeformand for Venstre & tidl. Skatteminister.

EU godkendelse af afregning for husstandsvindmøller & solcelle strøm har ventet 10 måneder

Energistyrelsen sendte den såkaldte notificering til EU om de ændrede afregningsregler (for strøm, flj) 23. juli 2013 – altså for ni måneder siden – og godkendelsen lader fortsat vente på sig. Styrelsen afviser at kunne gøre mere end at give EU-Kommissionen de svar, som den efterspørger.

EU-rettens forrang sætter en stopper for Venstres ændring af velfærdsturisme

DR P1 Orientering den 11. marts 2014:

Statsminister Helle Thorning Schmidt lovede - som sagt - i dag både på sit ugentlige pressemøde og senere i Folketingssalen, at regeringen på 3 forskellige punkter vil sætte ind i EU-sammenhæng i et forsøg på at begrænse retten til velfærdsydelser på tværs af grænser.

Nej tak til Venstres danskhed

Søren Pind opfordrer til at droppe integrationsbegrebet til fordel for »assimilation«, der betegner målet om, at indvandrere ikke blot skal fungere i det danske samfund, men være ‘rigtig danske’.

Politisk ordfører for Venstre Peter Christensen, der beskriver budskabet med den kontante melding;

»Skik følge eller land fly!« Han betoner, at »vi har vores måde at leve på i Danmark, og den skal vi ikke gå på kompromis med.«

Kristian Jensen "glemte" at bede teleindustrien om høringssvar om ny spillelov, der vil indføre internetblokering

Liberaliseringen af den danske spillovgivning kan være i strid med både gældende danske ret og de EU-direktiver, som blev vedtaget i efteråret med den storetelekompakke.

Det mener de danske internetudbydere, der i dag har afleveret et høringssvar til forslaget.

Liberaliseringen betyder nemlig, at danske internetudbydere skal lukke for spilsider, der ikke har licens til at drive forretning i Danmark. Men den foreslåede DNS-spærring af siderne er dybt problematisk, mener flere danske teleselskaber.

Sider

Subscribe to RSS - Kristian Jensen