You are here

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE)

FE

Govcert under Center for Cybersikkerhed kan koste kommuner & regioner kr. 42 Mio. i 2014

Den samlede udgift for kommuner & regioner i 2014 for tislutning & årligt gebyr til Govcert under Center for Cybersikkerhed ved Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) kan blive på ialt:

Du bliver overvåget - selvom du ikke er terrorist !

Du kan finde en opdateret udgave af "Gåden om Echelon" fra 2012 af Bo Elkjær, der udkom i 2002 skrevet af Bo Elkjær & Kenan Seeberg.

/ Gåden om Echelon 2. udgave – a book by Bo Elkjær (Smashwords.com)

Du betaler selv, hvad du har lyst til. Men giv rigeligt.

Vi har brug for journalister der undersøger ikke bare Echelon, men hele overvågningsindustrien & dens indhug i vor allesammens privatliv.

Se & Hør: Foregår der lovlig amerikansk overvågning af danske statsborgere ?

Karen Hækkerup,

"Der er ikke grund til at tro, at der foregår ulovlig amerikansk overvågning...."

Svar på / NSA samråd den 29. april 2014 (Ft.dk)

DR P1 Orientering den 5. maj 2014:

Den amerikanske whistleblower Edward Snowden er gået ind i den danske debat om overvågning og blander sig nu i Se og Hør-skandalen.

FE kan overvåge al kommunikation uden dommerkendelse & udlevere det til PET

DR P1 Orientering den 27. december 2012:

Mens Politiets Efterretningstjenste altid skal indhente en dommerkendelse inden den må aflytte borgernes telefoner, computere og e-mails - så har Forsvarets Efterretningstjeneste siden 2006 i al ubemærkethed måtte medtage disse oplysninger uden retskendelse.

Hvornår det kan lade sig gøre i praksis og hvordan Forsvarets nye Center for Cybersikkerhed også kan gøre brug af disse lytte-muligheder uden retskendelse ser vi nærmere på.

Jesper Tynell har nærlæst reglerne for FE's indhentning og brug af oplysninger om danske statsborgere. Og han har opdaget en smutvej, der ikke tidligere har været omtalt i pressen. Og det taler han her med tidligere opreativ leder i PET Hans Jørgen Bonnichsen om.

Sider

Subscribe to RSS - Forsvarets Efterretningstjeneste (FE)