You are here

Privatliv

Retten til privatliv er også en menneskeret.<br><br>

Artikel 8<br><br>

Ret til respekt for privatliv og familieliv<br>
1. Enhver har ret til respekt for sit privatliv og familieliv, sit hjem og sin korrespondance.
2. Ingen offentlig myndighed kan gøre indgreb i udøvelsen af denne ret, undtagen for så vidt det sker i overensstemmelse med loven og er nødvendigt i et demokratisk samfund af hensyn til den nationale sikkerhed, den offentlige tryghed eller landets økonomiske velfærd, for at forebygge uro eller forbrydelse, for at beskytte sundheden eller sædeligheden eller for at beskytte andres ret og frihed.

Fundet her:
/ <a href="http://echr.dk/konventionen-og-tillaegsprotokoller/den-europaeiske-menne... Europæiske Menneskerettighedskonvention | Portal om Den Europæiske Menneskerettighedskonvention</a>

IMSI-catcher: Mobiltelefoner muligvis masseaflyttet uden lovgrundlag

DR P1 Orientering den 26. januar 2015:

"Rigspolitiet og Justitsministeriet vil hverken be- eller afkræfte, om Politiets Efterretningstjeneste ved hjælp af falske sendemaster i al hemmelighed masseovervåger borgere, der befinder sig på bestemte steder.

Jyllandsposten kunne i weekenden fortælle, at bl.a. et fortroligt notat og et møde i Justitsministeriet peger på, at en sådan overvågning muligvis finder sted.

DAMD: Dansk Almen Medicinsk Database skal slettes

"Data i den omstridte Dansk Almen Medicinsk Database (DAMD) bliver slettet, er dommen efter møde med Datatilsynet.

En omfattende mængde patientoplysningerne indsamlet fra de praktiserende lægers computere er i strid med persondataloven, og det betyder et uigenkaldeligt farvel til data.
Det blev konklusionen torsdag på et møde mellem Region Syddanmark og Datatilsynet, siger Mads Haugaard, afdelingschef i Region Syddanmark"

Privatliv: Facebook begynder at stille oplysninger om de hjemmesider, du besøger til rådighed for annoncører

Forbes.com kunne den 13. juni 2014 fortælle, at Facebook i USA nu begynder indsamle data om de hjemmesider folk besøger i USA. Adgangen til indsmaling er i form af like knap på siden, en fan side box eller facebook kommentar felt, facebook login eller facebook app. Dermed kan facebook sammensætte en mere specifik profil af dig & dine interesser.

Du bliver overvåget - selvom du ikke er terrorist !

Du kan finde en opdateret udgave af "Gåden om Echelon" fra 2012 af Bo Elkjær, der udkom i 2002 skrevet af Bo Elkjær & Kenan Seeberg.

/ Gåden om Echelon 2. udgave – a book by Bo Elkjær (Smashwords.com)

Du betaler selv, hvad du har lyst til. Men giv rigeligt.

Vi har brug for journalister der undersøger ikke bare Echelon, men hele overvågningsindustrien & dens indhug i vor allesammens privatliv.

Subscribe to RSS - Privatliv