You are here

Eyvind Vesselbo

Eyvind Vesselbo. Kultursocioklog og MF´er for Venstre.

Grunden lagt til privat vand

Arbejderen skrev d. 14. april 2009:

PRIVATISERING De danske vandværker skal drives som private selskaber, og der skal indføres et prisloft. Men regeringen er ikke i gang med en privatisering, lover Venstre.

Et nyt lovforslag fra miljøminister Troels Lund Poulsen gøder jorden for en privatisering af danske vandværker og spildevandsanlæg. Sådan lyder advarslen fra Dansk Vand- og Spildevandsforening (DANVA). Med lovforslaget skal samtlige offentlige vand- og spildevandsselskaber omdannes til selvstændige selskaber, der skal oprettes et Forsyningssekretariat og indføres et prisloft.

Tuneserloven står for skud fra alle sider

DR P1 Orientering d. 10. december 2008:

Der bliver nu skudt på den såkaldte tuneserlov fra alle sider. Lovforslaget tvinger udlændinge på "tålt ophold" til at melde sig til politiet dagligt.

Hvis loven administeres som der er lagt op til kan det være grundlovsstridigt. Det sagde professor Henning Koch i dag i en høring på Christiansborg arrangeret af Folketingets Retsudvalg og Integrationsudvalg. Også menneskerettigheds-jurister drager den praksis loven lægger op til i tvivl.

Pind: Afskaf dansk lovgivning

Venstremanden vil have testet, om internationale konventioner er så snærende, at de forhindrer, at en terrormistænkt mand kan udvises.

Venstremændene Søren Pind & Eyvind Vesselboe er klar til at afskaffe de danske udlændingeregler, som blandt andet giver udenlandske forbrydere ret være i Danmark på tålt ophold.

Flere indvandrere på førtidspension

DR P1 Morgen 03. april 2008:

På ti år er antallet af indvandrere, der bliver erklæret permanent uarbejdsdygtige, steget med 171%.

Vi er ved at gentage fejlen fra halvfemserne, hvor vi sendte en stor gruppe af indvandrerne på kontanthjælp.

Nu er det bare førtidspension, vi sender indvandrere afsted til, siger Eyvind Vesselbo fra Venstre. Han har regnet ud, at antallet af indvandrere, som bliver erklæret permanent uarbejdsdygtige, er vokset eksplosivt de sidste ti år

Sider

Subscribe to RSS - Eyvind Vesselbo