You are here

velfærdskommission

Alt om Velfærdskommisionens arbejde og fremlæggelser plus debat

Efterløn: Velfærdskommissionens prognoser for befolkningen i 2040 holder ikke

Henning Jørgensen & Kelvin Baadsgaard gjorde i et læserbrev i Information den 14. april 2011 opmærksom på, at velfærdskommissionens prognose for befolkningen i 2040 ikke holder. Velfærdskommissionen forudsagde et fald i befokningen til omkring 5 mio. indbyggere herhjemme i 2040.

DREAM: Toneangivende økonomisk model regner altid med fuld beskæftigelse

Det hjælper ikke på statsunderskuddet at fjerne efterlønnen, mener økonomiprofessor Jesper Jespersen. Dermed sår han tvivl om den centrale 'sandhed' i økonomidebatten: At vi snart mangler arbejdskraft og kan skaffe den ved at fjerne efterlønnen.

Økonomiprofessor Jesper Jespersen:
»Uenigheden består først og fremmest i, at vi benytter forskelligt analytisk grundlag. Vi har forskellige modeller eller krystalkugler, som vi kigger i.

Skattelettelsen 2007 og skattestop er årsagen til de manglende penge, som arbejdsmarkedskommissionen skal finde

Modsat skatteomlægningen fra 2009, som bliver fuldt finansieret var skattelettelserne forud for folketingsvalget i 2007 ufinansierede.

Det efterlader et hul på knap 14 Mia. kroner årligt på statens budget, som arbejdsmarkedskommissionen har fået til opgave at finde frem til igennem velfærdsforringelser.

Anders Fogh Rasmussen & Bendt Bendtsen løb altså fra regningen ! Vi kan jo passende sende den til Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeantiparti for sit medansvar for at snolde butikken op.

Sider

Subscribe to RSS - velfærdskommission