You are here

Bendt Bendtsen

Bendt Bendtsen, Medlem af Europa-Parlamentet fra juli 2009 for liste C. Tidl. MF, tidligere formand for det Konservative Folkeparti fra november 2000 til 2008 & Tidligere økonomi- & erhvervsminister fra 2001 til 2008.

500.000 arbejdspladser er ikke afhængig af EUs indre marked

Det passer ikke når flere politikere & debattører fortæller, at 500.000 arbejdspladser er afhængig af Danmarks medlemsskab af EUs indre marked.

Det er blevet fremført af blandt andet Jeppe Kofod, Ulla Tørnes & Bendt Bendtsen.

Eksporten vil også være der, når vi engang forhåbentligt melder os ud af EU.

Vi dør ikke af sult.

Lars Løkkes kommunalreform smadrede genoptræning af hjerneskadede

Før kommunalreformen i 2007 var der 23 specialinstitutioner for genoptræning af hjerneskadede i Danmark.

I 2013 er 9 af dem lukket.

En af dem var Fogedvænget ved Vejle. Den lukkede i 2011.

Kommunerne mener, at de kan stå for genoptræning.

Men det kan de ikke altid.

Se

/ Pigen der ikke ville dø - 1 år efter (DR Online) (31 minutter 07 sekunder) (3. juni 2013)

Skattelettelserne var ikke finansierede

Martin Madsen er chefanalytiker og Janus Breck er kommunikationschef i Arbejdsbevægelsens Erhvervsråd (AE) skrev i Politiken d. 13. juni 2010:

En systematisk gennemgang viser, at VK-regeringens skattelettelser ikke har været finansierede.

Det er et falsum. Regeringen har ikke givet ufinansierede skattelettelser. Skatteaftalen fra sidste år, ’Forårspakken’, er en fuldt finansieret skatteaftale, hvor vi krone til krone tager lige så meget ind, som vi giver ud«.

Sådan sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen fra Folketingets talerstol under afslutningsdebatten i juni. Spørgsmålet er, om statsministeren har ret: Er det rent faktisk et falsum, at de skattelettelser, som regeringen har givet i løbet af de seneste 10 år, har været ufinansierede?

Skattelettelserne, som er givet siden 2001, indeholder flere elementer: Først og fremmest indførte regeringen tilbage i 2001 det såkaldte skattestop. Siden indførelsen af skattestoppet er der efterfølgende givet skattelettelser i forbindelse med forårspakken i 2004, skattepakken fra 2007 og senest Forårspakke 2.0, der trådte i kraft i januar 2010.

Bendt Bendtsens BMW promovering i TV2 Go'Morgen Danmark var skjult reklame

Jeg har fået medhold i en klage over skjult reklame med Bendt Bendtsen i TV2 Go'Morgen Danmark d. 13. februar 2009 med hans sponsor BMW.

"I et indslag om Bendt Bendtsen i ”Go’ morgen Danmark” forekom en del visuelle samt mundtlige fremhævelser af BMW-logoer og firmanavnet BMW på en motorcykel.

Sider

Subscribe to RSS - Bendt Bendtsen