You are here

Barack Obama

Barack Obama, Tidl. demokratisk senator valgt i Chicago. Præsident fra d. 20. januar 2009.

Hemmelig Trans Pacific Partnership handelsaftale vil give virksomheder ret til at ændre amerikansk lovgivning

Democracynow.org kunne torsdag den 14. juni 2012 fortælle om en hemmelig “handelsaftale”, som reelt vil sætte blandt andet USAs miljø- & finanslovgivning under virksomheders kontrol.

Trans Pacific Partnership (TPP) vil give multinationale virksomheder retten til at kræve kompensation for udgifter som følge af lovgivningen eller hvis de ikke bliver behandlet godt nok. Samtidigt er USA foregangsland i forhandlingerne om aftalen for, at der ikke kan indføres regulering af finanssektoren.

Obamas forandring med droner dræber uskyldige børn

Læserbrev bragt i Vejle Amts Folkeblad den 11. november 2011:

Den 31. oktober blev den kun 16 årige dreng Tariq Aziz dræbt amerikanske dræber droner i det nordlige Pakistan. Hans eneste brøde sammen med sin 12 årige fætter var, at han var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Faktisk deltog han i et offentligt møde 72 timer før sin død med det formål at dokumentere de amerikanske dræber droner. Det gør det endnu mere betænkeligt.

Obamas Dræber Droner har dræbt 175 uskyldige børn i Pakistan

72 timer efter at den 16 årige dreng Tariq Aziz Tariq Aziz, dræbt af dræber drone den 31. oktober 2011deltog i et offentligt møde at deltage i dokumentationen af USAs dræber droner i Pakistan blev han sammen med sin 12 årige fætter slået ihjel af en af de selvsamme dræber droner.

Datoen var den 31. oktober 2011, hvor Obamas dræber Droner slog endnu et uskyldigt menneske ihjel i Pakistan.

USA driver et hemmeligt CIA fængsel i Mogadishu, Somalia

Journalist Jeremy Scahill kunne den 13. juli 2011 fortælle til Democracynow.org at trods Barack Obamas officielle politik fortsætter CIA med hans godkendelse med at drive et hemmeligt fængsel i Mogadishu, Somalia.

Der er forlydender om at alene i 2007 blev 85 personer overført fra Kenya til Somalia af de kenyanske myndigheder. Nogle gange efter ønske fra USA.

Sider

Subscribe to RSS - Barack Obama