You are here

Villy Søvndal

Villy Søvndal, formand for SF og MF´er. Tidl. medlem af Kolding byråd.

Fogh: Skattestoppet & skattelettelser har tømt skattekassen for Kr. 257 Mia. fra 2002 - 2010

Økonom Henrik Herløv Lund har opgjort det samlede tab af Danmarks bekendtskab med VK-regeringens skattestop samt skattelettelser siden 2002 til 2010 med støtte fra Dansk Folkeantiparti til Kr. 257 Mia.

Se tabel på side 3 i denne pdf, som åbner i nyt vindue: / 2020 - plan: Vi har ikke råd til (EJENDOMSVÆRDI)SKATTESTOPPET ! (henrikherloevlund.dk) (8. maj 2011)

Obamas forandring med droner dræber uskyldige børn

Læserbrev bragt i Vejle Amts Folkeblad den 11. november 2011:

Den 31. oktober blev den kun 16 årige dreng Tariq Aziz dræbt amerikanske dræber droner i det nordlige Pakistan. Hans eneste brøde sammen med sin 12 årige fætter var, at han var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Faktisk deltog han i et offentligt møde 72 timer før sin død med det formål at dokumentere de amerikanske dræber droner. Det gør det endnu mere betænkeligt.

Obamas Dræber Droner har dræbt 175 uskyldige børn i Pakistan

72 timer efter at den 16 årige dreng Tariq Aziz Tariq Aziz, dræbt af dræber drone den 31. oktober 2011deltog i et offentligt møde at deltage i dokumentationen af USAs dræber droner i Pakistan blev han sammen med sin 12 årige fætter slået ihjel af en af de selvsamme dræber droner.

Datoen var den 31. oktober 2011, hvor Obamas dræber Droner slog endnu et uskyldigt menneske ihjel i Pakistan.

Nu vil S & SF ikke afskaffe skattelettelserne

- Regeringen sparker et hul statskassen på 10 milliarder kroner i år og 10 milliarder kroner næste år på grund af skattelettelser. Derfor er der god grund til at vente med skattelettelserne. Vi siger ikke at vi afskaffer skattelettelserne, men vi mener, de skal udskydes, til Danmark igen har råd til dem, siger Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt.

S og SF vil udskyde skattelettelser (DR Online)

Hmm, hvad blev der lige af velfærd eller skat ?

Sider

Subscribe to RSS - Villy Søvndal