You are here

racisme

Racisme er diskriminiation p.gr.a. race.

Flere vil ikke donere til julehjælp i Vejle, hvis det går til muslimer

"Jeg er ikke racist, men..."

Den trykte udgave af Vejle Amts Folkeblad har igår en artikel om, Dansk Folkehjælp Vejle i stigende grad oplever at folk ikke vil donere penge hvis muslimer kan få julehjælp.

For det første, så er det ikke muslimers skyld at kontanthjælpen er blevet omdannet til en offentlig pisk med konstante forringelser. Som med den nært forestående kontanthjælpsloft.

Den Første Sten

Johan Olsen, dansk musiker, biolog og forsker ved Københavns Universitet, radio- og tv-vært og forsanger i 'Magtens Korridorer' i DR P1s Kanten idag:

Dansk Folkepartis seneste oplæg til lovforslag har med folkeskolen at gøre. Med uddannelsesordfører Marlene Harpsøe i spidsen, foreslår man at det skal være forbudt at tale andre sprog end dansk i skolegården. Foreslagene er, som jeg ser det, myntet på bekæmpelse af en etnisk minoritet.

Der er brug for et opgør med det journalistiske tyranni

Agnete Braad, redaktionsassistent på kunstmuseet Louisiana skrev i Information d. 17. august 2009:

Den journalistiske form dominerer medierne i skræmmende grad. Hvornår er livet blevet reduceret til et 30 sekunders replikskifte? Og hvorfor er de, der skal formidle et stof, selv blevet 'hot stuff'?

Journalister interviewer journalister, og folk der vil til orde skal tale og argumentere som journalister for at komme igennem med noget. Niveauet, for hvad der kan siges i medierne, er derfor faldet drastisk. Det er medvirkende til et kulturelt forfald og en vidensmæssig fallit, som vi ikke kan være tjent med. Journalistikken og journalisters høje status er del af en forstemmende tendens i tiden: At vi kun kan forstå viden på én formel. Der er imidlertid temmelig megen viden, der ikke kan reduceres til journalistik.

Goebbels lever i bedste velgående på TV2 Nyhederne

I går aftes i 22 nyhederne spillede et indslag om stigning i antallet af ikke-danskere på førtidspension på fordomme i stor stil.

I baggrunden for en statistik opgørelse for antallet af ikke-vestlige førtidspensionister befandt sig dette billede:

22 TV2 nyhederne 110809 Fouad Chalabi

Sider

Subscribe to RSS - racisme