You are here

kunstige sødestoffer

Førende forskere beviser sammenhæng mellem aspertam i light sodavand og kræft

Morando Soffritti er læge og ph.d. og leder af det uafhængige italienske forskningsinstitut Ramazzini Institute, der forsker i kræft.

Ramazzini Institute blev grundlagt i 1971 og har siden lavet banebrydende forskning i kemikalier. Blandt andet var forskere fra instituttet de første til at påvise, at MTBE (Methyl Tertiær Buthyl Ether) i benzin er kræftfremkaldende – forskning, som har medvirket til, at MTBE blev forbudt i store dele af USA og i EU.

Underkastelsen.se - om den kemiske cocktail vi lever i og dens konsekvenser

Se mere på:

http://underkastelsen.se/

Vi lever idag i verdens største kemiske eksperiment.

Resultatet er allergier, fald i fødselstallet.

Men det giver jo penge på kistebunden i kemi- & medicinalindstrien.

Det er jo godt for samfundsøkonomien & den må vi jo alle bidrage til... :/

Sammenklistret kød rammer danske butikker (aspertams afløser godkendt af EU)

EU har givet grønt lys til brug af enzymet thrombin. Kødentusiaster skal dog ikke være bekymrede, for EU kræver, at kødet mærkes tydeligt.

Danskerne skal vænne sig til at tjekke pakken med bøffer i køledisken en ekstra gang. I hvert fald hvis de vil undgå kød, der er sammensat af mindre kødstykker ved hjælp af tilsætningsstoffet thrombin - populært kaldet kødklister.

Subscribe to RSS - kunstige sødestoffer