You are here

Inger Støjberg

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V)

Kommuner ikke forpligtet af lægekonsulent vejledninger fra social- eller beskæftigelsesministeriet

DR P1 Orientering den 19. august 2011:

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg vil styrke borgernes retssikkerhed og indskærper derfor i et skarpt brev overfor kommunerne, at det er klart i strid med retningslinjerne, hvis de lader de kommunale lægekonsulenter blande sig i om borgerne skal have førtidspension eller ej.

Men kommunerne har slet ikke har pligt til at følge disse retningslinjer. Derfor styrker endnu en opsang overfor kommunerne på ingen måde borgernes retssikkerhed.

Fejl hos lægekonsulenter er ikke en enlig svale - før en straffesag imod dem !

Det var ikke en enlig svale, da beskæftigelseminister Inger Støjberg blev gjort opmærksom på, at en kommunal lægekonsulent var gået videre end vedkommende skulle i en sag.

Siden har det vist sig, at der er en stribe sager rundt om i kommmunerne, erkendte Inger Støjberg i dag i et samråd i Folketingets sundhedsudvalg.

Videoblog: TV2 Nyhederne er ikke klar over, at Patientklagenævnet er nedlagt

TV2 var den 8. juli 2011 kl. 19 ikke klar over, at Patientklagenævnet har skiftet navn til Patientombuddet den 1. januar 2011.

Svendborg: Vibeke Manniche tilsiddesatte både psykologs & psykiaters advarsel mod arbejdsprøvning

En kvinde fra Svendborg blev sendt i arbejdsprøvning, selvom speciallæger kaldte det direkte skadeligt for hende.

Kvinden blev overfaldet på sit arbejde i 2007 og har siden haft kroniske smerter i sin ene hånd. Samtidig har hun haft store psykiske eftervirkninger efter hændelsen.

I speciallægeerklæringer fra både psykiater og psykolog står der, at det vil udgøre et for stort psykisk pres at bevare en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Sider

Subscribe to RSS - Inger Støjberg