You are here

Connie Hedegaard

Connie Hedegaard. Tidl. Klima- og energiminister, tidl. miljøminister fra 2004, MF i flere omgange senest fra 2005.

Connie Hedegaard er EUs repræsentant over for Danmark

/ Kommentar på Information.dk:

Denne artikel viser endnu engang pressens manglende realitetsopfattelse af EU-kommissionen.

Beskrivelse den "Konservatives EU-kommissær Connie Hedegaard" udfald mod grænseaftalen er forkert.

Connie Hedegaard deltog heller ikke i debatten som "Danmarks egen klimakommissær, Connie Hedegaard." som Politiken har skrevet det:

Massiv svindel med Co2-kvoter

Det europæiske politi Europol afslører, at der bliver svindlet med 90 procent af CO2-kvoterne til en værdi af 37 Mia. kroner over en 18 måneders periode. Afsløringerne kommer efter Ekstra Bladet har omtalt sagen.

Ekstra Bladet har i en række artikler dokumenteret, at det danske kvoteregister - der registrerer handlen med kvoter - er gennemhullet som en si. Adskillige konti er registreret under falsk navn eller af firmaer, der er under tvangsopløsning.

Hedegaards gletsjer smelter ikke på grund af global opvarmning

Det er ikke et bevis på global opvarmning - men derimod en varm afstikker af Golfstrømmen, der får den grønlandske gletjser Jakobshavn til at smelte. Connie Hedegaard (K) viste den ellers frem til den amerikanske præsidentkandidat John McCain som et bevis på opvarmningen.

Helt ny forskning tyder på, at vi alligevel ikke kan give den globale opvarmning skylden for, at den verdensberømte gletsjer Jakobshavn smelter.

Krav om biobrændstof på danske tankstationer

Til foråret skal de danske politikere vedtage et lovforslag, der tvinger tankstationer til at sælge 5,75 procent biobrændstof ud af deres samlede salg.

Om lidt over et år bliver danske tankstationer tvunget til at sælge biobrændstof for at få skåret ned på CO2-udslippet på vejene.

Sider

Subscribe to RSS - Connie Hedegaard