You are here

Kommunalvalg 2009

Kommunalvalget 2009

Vejle kommune skal betale til tiden

Læserbrev i Vejle Amts Folkeblad d. 10. november 2009:

I et læserbrev d. 6. oktober 09 her i VAF skrev Solveig Vildstrand (SV) om, at Vejle kommune ikke kan finde ud af at udbetale kontanthjælp til hendes barnebarn under 18 år.

Det har siden oktober 2008 ifølge SV været hovedreglen, at pengene ikke bliver overført til tiden & selv huslejen kan kommunen ikke finde ud af at betale til tiden ! Det fører til en konstant trussel om at vedkommende kan blive smidt ud af sin lejlighed.

Stop aktivering af arbejdsløse i kommunen

Læserbrev af undertegnede d. 11. november 2009 i Vejle Amts Folkeblad:

Onsdag d. 4. november kunne man i DR Trekanten høre, at kommunerne står på spring for at misbruge arbejdsløse i aktivering for at nå normeringen i børnehaver & vuggestuer.

Enhedslisten Vejle er imod dette misbrug !

Alle skal ansættes i ordinært arbejde på normale ansættelsesvilkår i det offentlige.

Den negative sociale fødekæde skal brydes

Læserbrev af undertegnede i Vejle Amts Folkeblad d. 11. november 2009:

En undersøgelse fra Kriminalforsorgen viser, at 1/3-del af indsatte i fængslerne er tidligere anbragte børn. Kommunernes indsats i forbindelse med anbragte børn halter altså gevaldigt. Det viser desværre en uheldig virkning af velfærdssamfundet i dag.

Nemlig en negativ social fødekæde for nogle igennem et helt liv. Fra vugge til grav fylder de godt i det offentlige forbrug, men ikke for det gode.

Desværre ingen valgt for Enhedslisten Vejle denne gang

Enhedslisten Vejle fik desværre ikke valgt nogen i Vejle byråd denne gang, men valgkampen har på alle måder været frugtbar.

Vi har forsøgt med få midler at skabe opmærksomhed om vores sag.

Enhedslisten Vejle har ikke råd til hverken de helt store massive reklamer eller betalt husstandsomdeling af materiale.

For mit eget vedkommende bestod mit valgbudget af et stk. kasket påtrykt Enhedslisten Vejle. Vel nok det laveste valgbudget blandt spidskandidaterne i Vejle kommune.

Sider

Subscribe to RSS - Kommunalvalg 2009