You are here

TDC

Yousee tvangsaktiverer WIFI hotspot for andre kunder uden forudgående godkendelse

"Ønsker en kunde ikke, at YouSee-modemmet i vindueskarmen skal være en del af det åbne net, er det muligt at blive fri. Men udgangspunktet er, at YouSees kunder ikke er blevet spurgt, om de vil indgå i nettet.

»Hvis vi havde valgt, at kunderne aktivt skulle melde sig til, så tænker vi, at vi måske - på en god dag - var kommet op på en 10-15 pct., der syntes, det var en god idé. nu gør vi det den anden vej rundt. Så håber vi, det er maks. 10 procent, der melder sig fra,« siger Eva Tetsche [YouSee direktør]"

Det er billigere for YouSee, der også har en forretning inden for mobiltelefoni, at sende datatrafik via wifi-opkoblingerne end via telenettet.

TDC føre retssag for at stoppe gratis fiberkabel til andre udbyderes kunder

En afgørelse fra Teleklagenævnet med virkning fra 1. juli 2011 forpligter TDC til at udføre tilslutning til TDCs fiberkabel for andre udbyderes kunder, hvis de bor inden for 30 meter af TDCs eksisterende fiberkabel.

TDC vil nu føre retssag for at stoppe denne afgørelse, som koster TDC Kr. 15.000,- per tilslutning.

Der vil formentlig gå mindst to år, før sagen er færdigbehandlet ved domstolene.

Nyheder:

Logning af telefoni og netsurfing avler 450 milliarder dataposter om året

Siden 2007 er enorme mængder data om danskernes tele- og internettrafik gemt. Effekten på terrorbekæmpelsen er dog tvivlsom, vurderer juraprofessor.

Omkring 450 milliarder dataposter om danskernes tele- og internettrafik bliver årligt gemt af teleselskaberne og internetudbyderne. Det har TDC anslået for Ingeniøren. Omfanget svarer til ca. 82.000 poster for hver eneste dansker om året fra spæd til gammel.

Sider

Subscribe to RSS - TDC