You are here

skizofreni

35 procent med skizofreni kan komme sig helt

Sindvejle.dk skriver idag:

DR P4 Trekanten omtalte Vejle kommune socialpsykiatris pilotprojekt om støtte i hverdagen for unge med psykiske sygdomme i fredags.

Læs en artikel her:

/ Kort intensiv behandling helbreder unge med psykisk sygdom (DR Online) (10. oktober 2014)

& i / P4 Trekanten kl. 7:30 nyhederne (DR Online) (10. oktober 2014)

72 så Mettes stemme i Bygningen Vejle den 22. maj 2014

SIND Vejle lokalafdeling skrev i fredags:

Vi vil først & fremmest sige stor tak til Katrine Borre & Mette Askov for at sætte terapi på dagsordenen også i forhold til paranoid skizofreni.

Mette Askov har blandt andet gennemgået i et forløb med en psykolog som led i sin rejse fra at være stærkt medicineret med 5 forskellige psykofarmaka på bostedet Ørbæklund i Brande til at være medicinfri bo i egen bolig.

Tarmbakterier tilsat mad kan fjerne autisme i mus

Videnskab.dk skrev den 9. marts 2014:

Da autistiske mus kom på diæt med en særlig tarmbakterie, forsvandt deres symptomer næsten fuldstændig. Dansk forsker er begejstret: »I fremtiden vil vi måske kunne forebygge mange sygdomme på den måde.«

Er vores adfærd og helbred til en vis grad styret af mikroskopiske bakterier, som lever i vores maver?

Mulig sammenhæng mellem parasit i katte & selvmord samt skizofreni

En gang troede vi, at mavesår opstod på grund af stress. I dag ved vi, at det skyldes en infektion og kan behandles med antibiotika. I fremtiden vil vi med stor sandsynlighed finde flere fysiske årsager til psykiske sygdomme, mener eksperter. Senest har forskere fundet en mulig sammenhæng mellem parasitten Toxoplasma gondii, som lever i kattetarme, og risikoen for selvmord og skizofreni.

Sider

Subscribe to RSS - skizofreni