You are here

selvmord

Du kan tage dit liv - men det kan også vente til imorgen

Sind Vejle lokalforening skriver idag:

Efter gårsdagens nyhed i Politiken om stigning i selvmord i 2012 med 12 procent til i alt 680 på landsplan er forebyggelse så meget mere nødvendig.

Det blev sagt så fint at den medvirkende Eva ved Sindets Dag Vejle 2013.

Kan det vente til imorgen ?

Se den her:

Den stramme økonomiske politik giver flere selvmord og pyskiske problemer

DR P1 Orientering den 3. april 2013:

Flere europæere begår selvmord og får psykiske problemer som en direkte konsekvens af sparekursen. Særligt slemt er det i de sydeuropæiske lande. Et engelsk forskningsprojekt, der har set på krisens betydning for europæernes helbred, konkluderer, at den stramme finanspolitik går ud over borgernes sundhed.

Mulig sammenhæng mellem parasit i katte & selvmord samt skizofreni

En gang troede vi, at mavesår opstod på grund af stress. I dag ved vi, at det skyldes en infektion og kan behandles med antibiotika. I fremtiden vil vi med stor sandsynlighed finde flere fysiske årsager til psykiske sygdomme, mener eksperter. Senest har forskere fundet en mulig sammenhæng mellem parasitten Toxoplasma gondii, som lever i kattetarme, og risikoen for selvmord og skizofreni.

Selvmord i 2009 blandt danske sindslidende er 18 gange højere end i Sverige (Opdateret)

Tallet for selvmord i Sverige var forkert !

Selvmordsraten blandt psykiatriske patienter i Danmark er 18 gange så høj som i Sverige, viser ny sammenlignende undersøgelse af psykiatrien i de nordiske lande. Såvel læger som patient- og pårørendeforeninger efterlyser samlet plan for oprustning af psykiatrien.

Sider

Subscribe to RSS - selvmord