You are here

Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser (FFL)

I daglig tale FFL oprettet under Aarhus Universitetshospital & under ledelse af Per Fink. De står også for at udbrede <a href="http://www.denmarkonline.dk/nyheder/samfund/helbred/term-modellen">TERM modellen</a>

Hammel Neurocenter:Tidligere sundhedsminister Astrid Kragh godkendte tvangsindlæggelse under den generelle nødret i straffeloven

Tidligere sundhedsminister Astrid Kragh godkendte tvangsindlæggelse af Karina Hansen på Hammel Neurocenter efter straffelovens §14 om generel nødret.

Det skriver advokat (H) Jakob Skjoldan I en henvendelse til Folketingets §71 udvalg.

Straffelovens §14:

Derfor kan systemet godt lide at du er psykisk syg

Bente Stenfalk har kæmpet for syge borgeres ret til rigtig behandling. Læs hendes angreb på det hun kalder den 'bio-psyko-sociale sygdomsmodel'.

Langsomt men sikkert er den officielle sygdomsopfattelse i Danmark, og i kommunernes Danmark, ved at blive overtaget af psykiatrien.

Er Jobudvalget Vejle tilhænger af term modellen ?

Læserbrev i Vejle Amts Folkeblad den 18. oktober 2013 af Flemming Leer Jakobsen:

Gitte Frederiksen (GF) medlem af Jobudvalget i Vejle byråd skrev i VAF den 8. oktober 2013, at hun vil ændre alle de kritisable forhold som kom frem på borgermødet den 3. oktober i Bygningen Vejle. Men GF har som medlem af Jobudvalget siden 2009 et politisk medansvar for forholdene. GF har åbenbart i et valgår pludseligt travlt ved håndvasken.

Men GF har sammen med det forenede byrådsparti været med i samtlige budgetforlig til & med i år. Budgetforlig, som har ført til massive besparelser på velfærden. GF kunne passende oplyse om, hvor mange desperate henvendelser, hun har modtaget over forholdene på Jobcenter Vejle.

GF & resten af Jobudvalget skal også forklare, hvorfor der bliver udleveret folder af sagsbehandlerne fra Forskningsklinikken for Funktionelle lidelser i Århus ? En klink, som drives af Per Fink kreatør af TERM modellen. En model som ser det som sin fremmeste opgave at ændre alle fysiske smerter til psykiske lidelser. Vel at mærke lidelser, som Per Fink selv har kreeret. Han anerkender blandt andet ikke fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom & piskesmæld. Det er diagnoser, som alle er optaget på WHOs ICD-10 diagnose liste.

Har Jobudvalget i Vejle kommune ved formand Christa Laursen, Anja Daugaard, Morten Kristensen, GF, Martin Sikær Kristensen, Vagn Åge Jensen, Gerda Hagemann Pedersen (& Pernille Moesby Laursen medlem frem til 2012) vedtaget at tiltræde TERM-modellen ?

Hvad er Jobudvalgets hensigt med at tilsidesætte disse anerkendte diagnoser ?

Kan Vejle kommune gratis henvise borgere i Vejle kommune til forskningsklinikken i Århus ?

Men tilbage står, at vælgerne ved sidste valg trak en nitte ved at stemme på Gitte. Især dem, som har haft kontakt med Jobcenter Vejle.

Subscribe to RSS - Forskningsklinikken for Funktionelle Lidelser (FFL)