You are here

kommunalvalg 2013

Den 19. november 2013 er der kommunal- & regionsvalg i Danmark.

Er Jobudvalget Vejle tilhænger af term modellen ?

Læserbrev i Vejle Amts Folkeblad den 18. oktober 2013 af Flemming Leer Jakobsen:

Gitte Frederiksen (GF) medlem af Jobudvalget i Vejle byråd skrev i VAF den 8. oktober 2013, at hun vil ændre alle de kritisable forhold som kom frem på borgermødet den 3. oktober i Bygningen Vejle. Men GF har som medlem af Jobudvalget siden 2009 et politisk medansvar for forholdene. GF har åbenbart i et valgår pludseligt travlt ved håndvasken.

Men GF har sammen med det forenede byrådsparti været med i samtlige budgetforlig til & med i år. Budgetforlig, som har ført til massive besparelser på velfærden. GF kunne passende oplyse om, hvor mange desperate henvendelser, hun har modtaget over forholdene på Jobcenter Vejle.

GF & resten af Jobudvalget skal også forklare, hvorfor der bliver udleveret folder af sagsbehandlerne fra Forskningsklinikken for Funktionelle lidelser i Århus ? En klink, som drives af Per Fink kreatør af TERM modellen. En model som ser det som sin fremmeste opgave at ændre alle fysiske smerter til psykiske lidelser. Vel at mærke lidelser, som Per Fink selv har kreeret. Han anerkender blandt andet ikke fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom & piskesmæld. Det er diagnoser, som alle er optaget på WHOs ICD-10 diagnose liste.

Har Jobudvalget i Vejle kommune ved formand Christa Laursen, Anja Daugaard, Morten Kristensen, GF, Martin Sikær Kristensen, Vagn Åge Jensen, Gerda Hagemann Pedersen (& Pernille Moesby Laursen medlem frem til 2012) vedtaget at tiltræde TERM-modellen ?

Hvad er Jobudvalgets hensigt med at tilsidesætte disse anerkendte diagnoser ?

Kan Vejle kommune gratis henvise borgere i Vejle kommune til forskningsklinikken i Århus ?

Men tilbage står, at vælgerne ved sidste valg trak en nitte ved at stemme på Gitte. Især dem, som har haft kontakt med Jobcenter Vejle.

Vejle kommune brugte kr. 553.460 på indvielse af Jelling monumentet & fest med Margrethe den 2.

Vejle byråd brugte kr. 553.460,- på at feste ved indvielse af Jelling monumentet den 10. september 2013 & holde hof med en forældet institution.

Det viser en aktindsigt, som Flemming Leer Jakobsen kandidat for Enhedslisten Vejle har fået.

For det beløb kunne det lukkede værested i Børkop for psykisk syge kunne holdes åbent i 4 år !

Lang ventetid for brevstemme og mangel på valglisten

Pressemeddelelse fra Enhedslisten Vejle den 18. november 2013:

Lang ventetid for at brevstemme & mangel på valglisten

Lørdag den 16. november var Enhedslisten Vejle på gade ved Søndertorv i Vejle. Af en forbipasserende fik Flemming Leer Jakobsen at vide, at der for vedkommende havde været 40 minutters ventetid for at komme til at stemme. Der var folk, der opgav at afgive deres stemme & gik !

3 stemmebokse var altså for lidt.

Kun Enhedslisten kæmper for velfærd for alle

Læserbrev af Flemming Leer Jakobsen, kandidat for Enhedslisten til Vejle by- & regionsråd den 19. november 2013:

Ved seneste kommunalvalg i 2009 blev mange hjemme på sofaen, og Venstre vandt ved større fremmøde i områderne uden for Vejle.

Samtidigt har samtlige partier været med til at skære ned på velfærden. Reelt er der et forenet byrådsparti bestående af alle partier fra SF, Socialdemokraterne over til DF.

Sider

Subscribe to RSS - kommunalvalg 2013