You are here

Flertal for dagpengeændring, hvis Socialdemokraterne stemmer for

"Johanne Schmidt-Nielsen sagde ellers i august, at "det er simpelthen ikke korrekt", når Socialdemokraterne siger, at der ikke er et parlamentarisk flertal for at ændre dagpengesystemet.

Et par uger senere lød det, at Enhedslisten kan "tydeligt illustrere, at der er et flertal for dagpengeforbedringer, hvis blot Socialdemokraterne vil være med".

/ Johanne Schmidt erkender: Der er ikke flertal for dagpengeændring (DR Online) (29. oktober 2014)

Så er dilemmaet om hånden skal holdes over Helle Thorning-Schmidt for hendes asociale indstilling til de mange sagesløse, der ryger ud i økonomisk uføre.

Er det bedre, at en såkaldt Socialdemokratisk ledet regering skal sidde & føre den samme neo-liberale økonomiske politik som under VK-regeringerne ?

Eller er det bedre at få et valg, hvor Socialdemokraterne (& SF) stilles til ansvar for deres reformer. Herunder ikke mindst kontanthjælpsreformen, der smider unge under 30 år ud i fattigdom.

Det er min holdning, at denne regering skal presses til at lave en rigtig rød finanslov med klare forbedringer for de mange berørte af reformerne.

Hvis dette ikke er muligt.

Så vælt regeringen.

Det er trods alt bedre, at folk kan se Socialdemokraternes sande økonomiske politik idag. Nemlig at de har forladt velfærdsstaten til fordel for konkurrencestaten.

En konkurrencestat, hvor hver indbygger er sin egen lykkes smed. Her er arbejdere som resten af indbyggerne her i landet bare et tandhjul i et kapitalistisk produktionsapperat.

Der er kun et parti herhjemme, der ikke hylder denne konkurrencestat.

Det er Enhedslisten.

Tag valget !

Arbejdsløshed er ikke den enkelte egets problem. Det er et samfundsproblem. Dermed skal samfundet også finde en løsning på det.

Spred socialisme.

FlemmingLeer
Denmarkonline.dk