You are here

Folkebevægelsen Mod EU til uddele 1 million aviser i 2014

- Vi har besluttet at udgive vores valgavis i én milllion eksemplarer. Det er det største oplag, som jeg kan huske Folkebevægelsen nogensinde har fået trykt. Ved sidste valg (i 2009, flj) fik vi "kun" trykt 600.000 valgaviser.

Det store oplag ved dette valg er udtryk for, at vi vil rykke endnu mere massivt ud. Og komitéerne er med: Eksempelvis har Nordylland bestilt 100.000 aviser, som de vil husstandsomdele, fortæller Lave Knud Broch fra Folkebevægelsen Mod EU.

/ Folkebevægelsen Mod EU til uddele 1 million aviser i 2014 | (EUvalget.dk) (1. april 2014)

Den 1 million aviser står i kontrast til partierne i Folketinget med undtalgelse af Enhedslisten, der ikke stiller op til EU-parlamentsvalget.

De øvrige partier i Folketinget har umådeligt mange flere ressourcer som penge & positiv medieomtale. (Aviser & medier går jo selv ind for EU ved du jo nok.)

Folkebevægelsen Mod EU er de eneste, der vil arbejde for at få Danmark ud af EU.

Dansk Folkeparti vil som EU-skeptikere overføre lovområder fra EU til Folketinget. Men de siger ikke, hvilke områder som de vil have tilbage.

Jeg kan varmt anbefale at støtte / Folkebevægelsen Mod EU (Folkebevaegelsen.dk), som jeg selv er medlem af.

Som unionsmodstander tæller din stemme dobbelt ved eu-parlamentsvalget & folkeafstemningen om EUs patentdomstol. Du kan stemme på både Folkebevægelsen & stemme Nej til EUs patentdomstol den 25. maj 2014.

Tag din nabo med til afstemningen den 25. maj 2014. Valg er altid en festdag & lav stemmeprocent gavner partierne (med undtagelse af Enhedslisten) i Folketinget. Især Venstre lever højt på den lave stemmeprocent.

Se også / EUvalget.dk

Spred Glæde :)
& rigtig unionsmodstand

FlemmingLeer
Denmarkonline.dk