You are here

56 flere sosu´er i Vejle kommune fra Enhedslistens ældreudspil

Pressemeddelelse fra Enhedslisten Vejle idag:

I forbindelse med de aktuelle finanslovsforhandlinger har Enhedslisten foreslået, at der skabes mulighed for at kommunerne ansætter 3000 flere i hjemmehjælpen på landsplan. I kroner drejer det sig om Kr. 1,2 Mia. på landsplan.

Ifølge beregninger fra Ældresagen betyder det at der i Vejle kommune kan ansættes knap 56 flere i hjemmehjælpen.

Ingelise Hansen kandidat for Enhedslisten i Vejle, hilser initiativet velkommen. "Enhedslisten arbejder for at udvide og udvikle den offentlige sektor. Forbedringer på hjemmehjælpen er helt nødvendige. I Vejle er den laveste norm at man får hjælp hver 14. dag, måske bare et kvarter. Det er for dårligt og 56 nye ansatte på området vil kunne gøre en enorm forskel".

Læs hele pressemeddelelsen her:
/ 56 flere sosu´er i Vejle kommune (Vejle.Enhedslisten.dk)