You are here

Ny forskning: Yoghurt kan helbrede høfeber

Den nye test gennemføres ved East Anglia-universitetet i England, hvor en pilotundersøgelse på en mindre gruppe af personer med høfeber har vist, at yoghurtdrik med højt indhold af bakterien Lactobacillus casei Shirota (LcS) tydeligt hjælper immunsystemet med hensyn til at modstå den kraftige pollen-påvirkning.

Ny forskning: Yoghurt kan helbrede høfeber (BT.dk) (17. juni 2010)

Læs mere her:

Hay fever relief may be in your fridge (uea.ac.uk)

Arlas Cultura produkter indeholder en anden mælkesyrebakterie kaldet Lactobacillus paracasei ssp paracasei, L. casei F19 eller F19. Se mere på http://www.arla.dk/Sundhed/Arla-Cultura/Aktive-bakterier-og-deres-effekt/

Men gør dig selv den tjeneste at vælge naturel produkterne evt. tilsat noget havregryn eller müsli.

Jeg så nemlig igår frugtsorterne med teksten "Lavt fedtindhold" ved siden af prisen i Føtex i Nørregade, Vejle. Men de Cultura produkter med frugt har altså 8 procent sukkerindhold per 100 gram ! Cola har 10 procent per 100 gram. Så vælger du frugtsorterne, får du oven i købet næsten en sodavand som morgenmad !

Men der er overhovedet ingen garanti for, at den virker på samme måde som Lactobacillus casei Shirota.

Men det er da et forsøg værd.

Hvis man ikke er mælkeallergiker :/