You are here

Særlig støtte: Københavns kommunes løbende overskud ved dagpenge underkendt af Ankestyrelsen

SINDVejle.dk skrev den 21. maj 2015:

"I en afgørelse i går den 20. maj 2015 fra Ankestyrelsen bliver Københavns kommune underkendt om deres interne Djøf-regel om løbende overskud for folk på dagpenge i forbindelse med beregning af særlig støtte til høje boligudgifter i Aktivlovens §34.

Særlig støtte til høje boligudgifter i Aktivlovens §34 er et skattefrit tilskud, som mange på overførselsindkomst kan være berettiget til. Det kommer oveni boligstøtten. Der skal ansøges hos kommunen."

Læs mere her:
/ Særlig støtte: Københavns kommunes løbende overskud ved dagpenge underkendt af Ankestyrelsen (SINDVejle.dk) (21. maj 2015)

Både folk i lejebolig & ejerbolig kan være berettiget til særlig støtte til høje boligudgifter, hvis de opfylder kravene for Aktivlovens §34. Det kommer oveni boligstøtten.

& du skal ikke lade dig spise af med en mundtlig afvisning, når du henvender dig til kommunen.

For at kunne afgøre om du er berettiget kræver det en beregning. & det kan ikke laves uden, at alle dine boligudgifter er kendt for sagsbehandleren.

Der er forslag til ansøgningsskemaer på SINDVejle.dk

Optag evt. samtalen med sagsbehandleren for dokumentation. Det må du godt, når du selv deltager i samtalen.

Hvis du som enlig har over kr. 2.850,- i boligudigifter inklusiv husleje, el, vand & varme. Så kan du modtage den særlige støtte.

Spred Glæde...trods alt :)
FlemmingLeer
Denmarkonline.dk