You are here

Justitsminister vil skærpe anti terror lovgivning

Det seneste påfund for at indskrænke grundlæggende menneskerettigheder er, at "Politiets Efterretningstjeneste (PET) skal have lettere ved at søge efter små terrorceller i Danmark - uden konkret mistanke og uden en dommerkendelse." Det skriver DR online idag med henvisning til en artikel i Berlingske Tidende.

Jeg finder det uacceptabelt, at der rokkes ved det grundlæggende retsprincip i en retsstat. Nemlig enhver er uskyldig indtil det modsatte er bevist ved en domstol. Jeg vil godt opfordre alle til at skrive under på
Data Logning er ikke en løsning

Det er en underskriftsindsamling imod "De europæiske ministre og den europæiske kommission vil gerne gemme om telefon- og internettrafik for alle 450 millioner europæere". Stop det. Det gælder dit privatliv ! Sidst revideret 18. august 2005 17:40 fjernet denne: PET skal kunne foretage husundersøgelser uden konkret mistanke og uden en dommerkendelse. (i første del)

Efter at have nærlæst justitsministerens udspil, så er der er ikke tale om, at det fjernede er en del af terrorpakken 2005. flj.